• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motörhead

Krzychun napisał(a):
Acrid napisał(a):Cos mnie 13nasty numer zastanawia Tongue

Pewno jakis medley jak "Mercyful Fate" na
Garege Inc Metallici.

Ciekawe czy to ten sam utwór co na 1916 Wink

No jestem ciekaw jaka ta nowa płytka będzie Big Grin
Odpowiedz

[Obrazek: B000GRU7I2.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V63372051_.jpg]

Okladka nowego albumu. Przy okazji musze dodac, ze ballada God Was Never On Your Side miazdzy suty.
Odpowiedz

Ta okładka to prawdziwe ZŁO !
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Hehe... nie jestem zdzwiwiony... takiej okładki można było się spodziewać... zwłaszcza elementu znajdującego się w jej centrum Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):zwłaszcza elementu znajdującego się w jej centrum ;) .

Snaggletooth rozpierdala wszytsko co mozliwe. Trza bedzie sobie kiedys pierdolnac, o tak:

[Obrazek: tat66.jpg]
Odpowiedz

Pierdolnąć,ale na lewym pośladku.To byłoby ekstremalnie rock and rollowe.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Snaggletooth rozpierdala wszytsko co mozliwe.

Ale jak widzę go na jakieś czerwonej dresiarskiej bluzie (a nad tym coś napisane "motorheadową" czcionką) ogolonego gostka z wadą zgryzu to mnie ponosi. To nie jest znak zastrzeżony? Ja zaczynam sie w tym gubić... :/
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Pierdolnąć,ale na lewym pośladku.To byłoby ekstremalnie rock and rollowe.

Jeszcze bardziej ekstremalnie rock'n'rollowe byłoby pierdolnięcie se go na penisie. W efekcie każdy stosunek odbywałby się ku chwale Lemmiego.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Pierdolnąć,ale na lewym pośladku.To byłoby ekstremalnie rock and rollowe.

Jeszcze bardziej ekstremalnie rock'n'rollowe byłoby pierdolnięcie se go na penisie. W efekcie każdy stosunek odbywałby się ku chwale Lemmiego.
Hm,ale przy stosunku analnym istnieje groźba iż boska podobizna znalazła by się ... no gdzie?
Odpowiedz

No tak ale gaj sobie wiadomo, tego nie dziarnie, zaś prawdziwy lemmiowy beret ku chwale Jego Boskości bez namysłu zrezygnuje ze stosunków analnych.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Miejmy nadzieje, że to będzie solidny kopniak w dupe na miare "Inferno" Wink Ale znając Lemmy'ego, to te dzieło będzie jeszcze lepsze 8)
Odpowiedz

Słyszał już ktoś nową płytę? Moim zdaniem po kilku odsłuchach płyta wyśmienita, chociaż do poziomu "Inferno" nie dorasta.Kilka killerów jak Sucker, Devil I Know, Christine, Be my Baby czy Going Down, do tego praktycznie brak słabych kawałków-ot kolejna świetna płyta Motorhead, nic odkrywczego, ale kopie dupsko.Na dzień dzisiejszy 8.5/10.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Cytat:Słyszał już ktoś nową płytę
No ba.
Cytat:Moim zdaniem po kilku odsłuchach płyta wyśmienita, chociaż do poziomu "Inferno" nie dorasta
Po kilkudziesieciu przesłuchaniach uważam ze dorasta.Ale tak naprawde będzie to mozna ocenić za jakieś pół roku.Teraz jest to ciągle zbyt "świeża" płyta,aby ferować takie wyroki.
Cytat:Kilka killerów jak Sucker, Devil I Know, Christine, Be my Baby czy Going Down
Do listy killerów TRZEBA KONIECZNIE dorzucić "Sword of Glory".
Cytat:do tego praktycznie brak słabych kawałków
Otóż to.
Cytat:kolejna świetna płyta Motorhead, nic odkrywczego, ale kopie dupsko.
Nikt nigdzie i nigdy nie oczekuje od Motorhead aby zaczęli tworzyć coś "odkrywczego".
Cytat:Na dzień dzisiejszy 8.5/10.
Nie pierdol,co najmniej 9.3/10

dobra,jestem po...kilku "Dębowych Mocnych"

Aha,fani Motorhead,wbijać się na forum
http://www.motorhead.forumer.pl/
Odpowiedz

Cytat:Legendarny Lemmy postanowił ujawnić całemu światu swoje muzyczne inspiracje. Powołał do tego celu projekt The Head Cat, w skład którego wchodzą: Lemmy (wokal, gitara akustyczna, harmonijka), Danny B Harvey (gitarzysta Lonesome Spurs) i Slim Jim Phantom (perkusista Stray Cats). Wydany album "Fool's Paradise" zawiera na nowo zagrane kompozycje takich wykonawców jak Elvis Presley', Buddy Holly, czy Johnny Cash. Plyta zawiera potężną dawkę rock'n'rolla, która ma za zadanie "Przypomnieć światu, że rock'n'roll powinien mieć potężne, pieprzone brzmienie"

\m/

Trzeba obczaić, Lemmy jest esencją rokenrola(i zsyła nalewki wieloowocowe Big Grin ) więc ta płyta może być zajebista
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ja nawet nic o tym nowym albumie nie wiedzialam Confusedhock: . wchodze sobie w poniedzialek do slkepu muzycznego. patrze a tu taki jakis zul liczy sobie pieniazki Laughing i trzyma plyte motorheada w rece. ja mysle o kurde nie znam tej plyty,no to lece do dzialu heavy metal,patrze no i jest plyta. rzeczywiscie nie znam,bo to nowa. ale brakuje mi kasy,to lece do bankomatu .zeby wybrac pieniadze i sprawdzic czy w ogle jakies mam. no i kupilam Smile acrid masz racje,zet a ballada miazdzy 8) w sumie to cala plyta jest wyjebana w kosmos. akurat udalo mi sie kupic plyte na ktorej znajduje sie cover metallici whiplash,ktory tez jest wyjebany w kosmos.

aarh mam nadzieje ,ze poruszyla was moja historia. Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości