Forum Rockmetalshop
Motörhead - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Motörhead (/thread-mot%C3%B6rhead)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Motörhead - Kamael - 11-18-2005

Zakładam temat na nowo, ponieważ znowu przy usuwaniu postów zniknął cały wątek (mam nadzieję, że to nie powrót niedawnych problemów - wtedy dwa tematy po naprawach wróciły, możliwe też, że to coś z moim słabym sprzętem ;/, zaraz napiszę do Nosferata). Wybaczcie, wiem, że to były 4 strony. Jeśli stary powróci ten oczywiście usunę... Jeszcze raz przepraszam za problemy.

- Vomitor - 11-18-2005

Trochę szkoda.. chociaż wobec faktu, że w poprzednim temacie było parę bluźnierstw wobec osoby Lemmy'ego, to czy ja wiem....

Cóż zaczynamy się spuszczać ku chwale Przenajświętszej Osoby Lemmy'ego i Jego niepodważalnej boskości Wink

- Kamael - 11-18-2005

Wygląda na to, że będę musiał jakoś tę stratę Wam zrekompensować ;D.

- Vomitor - 11-18-2005

Wklejając zdjęcia Jego Świętobliwości? Wink

- RamzeS - 11-18-2005

Kamael napisał(a):Wygląda na to, że będę musiał jakoś tę stratę Wam zrekompensować ;D.
A owszem- tych którzy podważają boskość WIELKIEGO LEMMYEGO możesz zaorać za bluźnierstwo(czyt.zbanować)Laughing

- Vomitor - 11-18-2005

Nie inaczej. Możesz jeszcze usunąć posty w których z jednym temacie bez przypadek zjechałem tego użytkownika którego nie miałem Big Grin

- Ghost_82 - 11-18-2005

Co tu taka czystka sie zrobiła Confusedhock:

- Vomitor - 11-18-2005

Następiła interwencja Boskiej Istoty Lemmy'ego gdy doszło doń, że obraża się tu Jego Przenajświętszą osobę. Róbcie tak dalej, a zaora całe to forum.

- Ghost_82 - 11-18-2005

Jak można najeżdżać na Motorhead Mad Odziwo temu zespołowi nie można nic złego zarzucić Big Grin I dlatego stali sie obok GN'R moim ulubionym zespołem. Nie wyobrażam sobie dnia bez przesłuchania choć jednej płyty Laughing
A ci co najeżdżają na Motorhead niech sie zaorają Mad

- Vomitor - 11-18-2005

Nie inaczej. Chyba jeszcze będą z Ciebie ludzie Wink

- RamzeS - 11-18-2005

Ghost_82 napisał(a):Jak można najeżdżać na Motorhead Mad Odziwo temu zespołowi nie można nic złego zarzucić Big Grin I dlatego stali sie obok GN'R moim ulubionym zespołem. Nie wyobrażam sobie dnia bez przesłuchania choć jednej płyty Laughing
A ci co najeżdżają na Motorhead niech sie zaorają Mad
Brawo,mądrze waszmość prawisz,LEMMY na pewno ci wynagrodzi te słowa.

- Nevermore - 11-18-2005

o kurde, trzeba cos napisać

\m/ MOTORHEAD \m/

LEMMY=GOD

Overkill&Ace of Spades&Inferno=10/10 reszta >8/10,

NSTH=najlepsza koncertówka świata, Born to Raise Hell=najlepszy utwór na tej planecie

\m/\m/\m/\m/\m/

- Vomitor - 11-18-2005

NIE INACZEJ. Niech Lemmy będzie z Tobą.

- Ghost_82 - 11-18-2005

Vomitor napisał(a):Nie inaczej. Chyba jeszcze będą z Ciebie ludzie Wink

A czy ja coś złego kiedyś robiłem. Zauważ, że poza Tobą nikt sie mnie nie czepiał. Więc w pewnych momentach nie rozumiałem Cie o co ci chodziło. No i twoja zasługa że mamy po ostrzeżeniu, bo nie rozumiem po jakiego czorta zaczynałeś ze mną te kłótnie.

- RamzeS - 11-18-2005

Ten topic idzie we własciwym kierunku,tak trzymac panowie (i panie tez)No to ja zapuszczam "Bastards" i ide po piwo do lodówki,aby rozpocząc rytualne oddawanie czci BOSKIEMU PRZENAJŚWIĘTSZEMU LEMMYEMU 8)