• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motörhead

Patyk napisał(a):90% tematow o kapelach tutaj to taki sam schemat:
-pierwszy post w ktorym koles wychwala band pod niebiosa
-zaraz po tym stado imbecylow jak papugi powtarza
tylko "nie inaczej" "wy.jebane w kosmos" itd.
-potem pojawia sie post osoby ktora ma inne zdanie nt zespolu
-pierwsza odpowiedz: ty sku... chu... ku...
-kolejne posty to ci sami ludzie co wczesniej pisza kolejne wyswiechtane riposty typu "twoja stara" tak naprawde nie majac przy tym nic ciekawego do powiedzenia
Jestem tutaj od prawie samego poczatku, jednak mam malo postow poniewaz czesciej raczej tylko czytam tematy, bo nie mam nerwow na odpisywanie na te glupoty, ktorych jest tu bez liku.

analityczny umysł ciekwe co na to twoja żona
and now is forever...
Odpowiedz

Ziste uczcić temat ten trzeba odświeżeniem go, albowiem wczoraj, Panu Naszemu Jedynemu, Jego Boskiej Istocie Lemmiemu skończyć było dane lat sześćdziesiąt, tymsamym ogłosić należy postulat zbiorowego uczczenia faktu tegoż, przez heteroseksualną część forum ma się rozumieć, rytuałem boskich dziwięków jego muzyki zbiorowego puszczania. Nie inaczej.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Ziste uczcić temat ten trzeba odświeżeniem go, albowiem wczoraj, Panu Naszemu Jedynemu, Jego Boskiej Istocie Lemmiemu skończyć było dane lat sześćdziesiąt, tymsamym ogłosić należy postulat zbiorowego uczczenia faktu tegoż, przez heteroseksualną część forum ma się rozumieć, rytuałem boskich dziwięków jego muzyki zbiorowego puszczania. Nie inaczej.
Dokładnie,totez ja nadal na czesc i chwałę BOSKIEJ ISTOTY LEMMYEGO spozywam rytualnie trunki miłe sercu PANA NASZEGO ,WIELKIEGO BOSKIEGO LEMMYEGO oraz raduję uszy swoje dźwiękami muzyki tworzonej i granej przez JEGO BOSKOŚĆ.LEMMYOAMEN
Odpowiedz

Zaiste, słusznie prawisz Bracie w jedynej słusznej Lemmiowierze, zaiste wiedz, że Pan Nasz Jedyny, a Łaskawy Niezmiernie nie zapomni Ci zasług Twych, zaiście jak jakichkolwiek czynów chlubnych na polu walki z plagą gajowstwa nas zalewającą ze stron bez liku. A, że plaga ta dotykać zaczyna kręgi coraz szersze, świadczy mała popularność tematu tego. Trzeba zaiste trwać w walce z wszechobecnym gajowstwem czekając na przyjście Pana Naszego, Jego Boskiej Istoty Lemmiego. Nie inaczej.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Niezła napierdalanka i jeden wielki czad ! ani litr wódki, ani skrzynka piwa, ani butelki wina nie dostarczają takiego kopa jak Motörhead !
Odpowiedz

http://muzyka.interia.pl/info/infid/709854 ... fajna rzecz Big Grin
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

^^Fajne, tylko nie wiem po co na tym kawałki motorhead, przynajmniej te klasyczne.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Zaiste, słusznie prawisz Bracie w jedynej słusznej Lemmiowierze, zaiste wiedz, że Pan Nasz Jedyny, a Łaskawy Niezmiernie nie zapomni Ci zasług Twych, zaiście jak jakichkolwiek czynów chlubnych na polu walki z plagą gajowstwa nas zalewającą ze stron bez liku. A, że plaga ta dotykać zaczyna kręgi coraz szersze, świadczy mała popularność tematu tego. Trzeba zaiste trwać w walce z wszechobecnym gajowstwem czekając na przyjście Pana Naszego, Jego Boskiej Istoty Lemmiego. Nie inaczej.

I ja sie przylaczam do tej swietej krucjaty w Imie Pana Naszego, Boskiego, Wszechmocnego, Niepowtarzalnego i w Pelni Heterosexualnego Lemmiego, niosąc smierc i zniszczenie w rytm Boskiej Muzyki tworzonej przez Nieskonczenie Doskonala Osobe Lemmiego. NIech Boski, Prawdziwy i Jedyny Lemmy bedzie z wami wszystkimi, heterosexualnymi forumowiczami. Jego Swietosc Lemmy wam to wynagrodzi. AMEN
Odpowiedz

Kamil napisał(a):
Vomitor napisał(a):Zaiste, słusznie prawisz Bracie w jedynej słusznej Lemmiowierze, zaiste wiedz, że Pan Nasz Jedyny, a Łaskawy Niezmiernie nie zapomni Ci zasług Twych, zaiście jak jakichkolwiek czynów chlubnych na polu walki z plagą gajowstwa nas zalewającą ze stron bez liku. A, że plaga ta dotykać zaczyna kręgi coraz szersze, świadczy mała popularność tematu tego. Trzeba zaiste trwać w walce z wszechobecnym gajowstwem czekając na przyjście Pana Naszego, Jego Boskiej Istoty Lemmiego. Nie inaczej.

I ja sie przylaczam do tej swietej krucjaty w Imie Pana Naszego, Boskiego, Wszechmocnego, Niepowtarzalnego i w Pelni Heterosexualnego Lemmiego, niosąc smierc i zniszczenie w rytm Boskiej Muzyki tworzonej przez Nieskonczenie Doskonala Osobe Lemmiego. NIech Boski, Prawdziwy i Jedyny Lemmy bedzie z wami wszystkimi, heterosexualnymi forumowiczami. Jego Swietosc Lemmy wam to wynagrodzi. AMEN

O tak, tak.. słusznie prawisz bracie w jedynej słusznej wierze - Lemmiowierze. Oby więcej takich użytkowników, sztandar buntu w świętej walce z gajowstwa plagą pora wznieść zaiste.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1272072,wiadomosci.html

uuu to sie bedzie działo... Big Grin szkoda ze tak daleko. Horda Ślązaków bedzie mieć pól polski do przebycia Smile
Odpowiedz

Po pierwsze wyraźnie pisze: PRAWDOPODOBNIE

Po drugie, u nas na śląsku jest coś takiego jak szybkie pociągi, które jadą do Wawy w niecałe 3 godziny Laughing

Bardziej mnie martwi że chyba bede miał sesje wtedy :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Na oficjalnej nic nie ma, zresztą i tak wolę do pepików jakby co jechać niż tłuc się do stolcicy.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Jeśli to zostanie potwierdzone, no to będzie sie działo w czerwcu 8) Tylko czemu znów Warszawa Crying or Very Sad Dwie moje ulubione kapele prawdopodobnie zagrają w Polsce, a mnie tam nie będzie Crying or Very Sad Nic, tylko się pociąć Crying or Very Sad
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Na oficjalnej nic nie ma, zresztą i tak wolę do pepików jakby co jechać niż tłuc się do stolcicy.
Nie inaczej.Jedziemy do pepików...w zyciu do do stolycy na koncert nie pojade.
Odpowiedz

Ehhhh chciałbym mieć takiego ojca jak Lemmy Smile
tylko bez tych brodawek Smile
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości