• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motörhead

R_amze_S napisał(a):Weź nie zartuj.

Jakbym śmiał.

R_amze_S napisał(a):To jeden z najlepszych,najbardziej rozpierdalających kawałków na tej płycie :?
Nevermore napisał(a):"Be my Baby" to megakiller-wszystko jest znakomite, riff zwłaszcza.

Może według Was. Szanuję wasze zdanie Panowie ale kawałek ten jest tak zjebany, że... a riff + zwrotka brzmi jak Korn a nie jak załoga Lemmy'ego.

Nevermore napisał(a):Rozumiem, ze np. taki Kingdom.. mógłby się średnio podobac

Bo się średnio podoba Surprised .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Jeśli chodzi o ten nowy album, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Też nie rozumiem, jak Be My Baby może sie nie podobać Wink, ale to już kwestia gustu. Ale numerem jeden jest Living In The Past, utwór poprostu niszczy, no nie można też zapomnieć o świetnym GWNOYS.
Odpowiedz

Cytat:Może według Was. Szanuję wasze zdanie Panowie ale kawałek ten jest tak zjebany, że... a riff + zwrotka brzmi jak Korn a nie jak załoga Lemmy'ego.
Panie kolego.Albo pan byłes najebany słuchając tego kawałka,albo masz pan problem ze słuchem. Gdzie ty tam chłopie,Korna słyszysz? Toż to czystej wody ROCK AND ROLL. Rozumiem,kawałek może się nie podobac,kwestia gustu,ale porównywanie go do "twórczości" Korna to zwykle pierdolenie.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Toż to czystej wody ROCK AND ROLL.

Rytmika + riff (sam początek numeru) to typowe granie dla dzieciaków rodem z jakiegoś "rockowgo" programu z mtv. Zwyczajnie chłopoki spiedolili sprawę tutaj i tyle. Każemu się zdarza. Na jednym utworze świat się nie kończy - reszta płyty niezła jest.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Nie znasz sie Surprised
Odpowiedz

http://www.youtube.com/watch?v=g9UV2c199IE
Odpowiedz

Grupa kierowana przez Lemmy'ego sponsoruje brytyjską, juniorską drużynę piłkarską

Na koszulkach drużyny Greenbank pojawiła się nazwa oraz logo Motorhead. Juniorzy z Greenbank wychodzą na boisko przy dźwiękach "Ace Of Spades" Motorhead.
Trener Gary Weight powiedział, że pewnego wieczoru wysłał e-mail do Lemmy'ego z propozycją zasponsorowania zespołu i niemal natychmiast otrzymał pozytywną odpowiedź.
za cgm.pl

Miejmy nadzieję, że będą godnie reprezentować Lemmy'ego Wink
Odpowiedz

Ludzie...przeca dziś 61 urodziny Lemmiego.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Ludzie...przeca dziś 61 urodziny Lemmiego.
pisalem juz o tym w temacie "Życzenia świąteczne" - toz to tez swieto :]
Odpowiedz

No ,nie zaglądałem tam ,przyznaję się Embarrassed
Odpowiedz

http://skate.vans.com/SHOES/motorhead.html
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

łał, ale super buty. A ja bym tylko do nich chciał jeszcze frotke z moturhedem.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Ee buty wyglądaja jak takie noszone przez wszelkich mallcore kids w usa Wink
Odpowiedz

Fajne Vansy, kiedys moda byla na to w Polsce. Pewnie mam gdzies jeszcze jakas pare ;P
Odpowiedz

Motorhead... kolejny ponadczasowy zespół! Zespół legenda. Pomimo swego posuniętego już wieku na scenie jaki i w życiu codziennym, zespół nadal jest uwielbiany przez setki wiernych fanów w tym przeze mnie Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości