• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Monty Python

Geniusz wszechczasów Smile ... ktoś może ma coś na wymianę Smile ... przypominam ze niedługo w kinach powinna być reedycja ( ee tak to sie mowi o filmach Smile ? ) Zywota Briana Smile ... KULTOWY FILM, obecność obowiązkowa Smile
Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !
Odpowiedz

Zywot Briana jest genialny, ale moje numer jeden to Swiety Graal... Sugerujesz, ze orzechy kokosowe wedruja? ;D
Widzial ktos Sens Zycia? Tez piekne Wink
Odpowiedz

aedd gynvael napisał(a):Zywot Briana jest genialny, ale moje numer jeden to Swiety Graal... Sugerujesz, ze orzechy kokosowe wedruja? ;D
Widzial ktos Sens Zycia? Tez piekne Wink

Sens zycia, graala, briana, i wlasnie sciagam latajacy cyrk, mam jakies 10 odcinkow Smile... genialne. Graal - czarny rycerze na moscie "what are you going to do ? bleed on me ? " i " I'll bite your legs off" Smile
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !
Odpowiedz

właśnie, właśnie, reedycja ... Angry wiadomo już coś może kiedy konkretnie wchodzi? planujemy wraz ze sporą grupą znajomych zrobić szturm i wybrać się do jakiegoś gdańskiego kina z jak największą ekipą ludzi Smile
Odpowiedz

Sens życia i Święty Graal!!!!!!!!!!!
Szukaj aż znajdziesz...Jeśli nieznajdziesz masz pecha...A jak znajdziesz to sprawdz czy to nie kleszcz!
Odpowiedz

To najlepszy humor jaki mozna sobie wyobrazic, ich skecze byly tak zakrecone a przy okazji tak smieszne ze szkoda gadac Wink Kiedys warto bylo wlaczyc TVP2 (jeszcze z znaczkiem "dwójki") zeby poogladac sobie,.. a teraz, pff! Oby swiat o nich nie zapomnial Smile
Odpowiedz

Dzisiaj warto włączyć kazaa Smile ewentualnie skoczyc do sklepu po DVD Smile
Odpowiedz

Jest bodajże zbiór wszystkich odcinków na DVD zamkniety w kokosie Smile
Szukaj aż znajdziesz...Jeśli nieznajdziesz masz pecha...A jak znajdziesz to sprawdz czy to nie kleszcz!
Odpowiedz

LordThomas napisał(a):Jest bodajże zbiór wszystkich odcinków na DVD zamkniety w kokosie Smile

wiesz jak to sie nazywa i gdzie można znaleźć ?
Odpowiedz

Jak sie nazywa to niewiem ale widziałem w empiku (w Gorzowie Wlkp...)
Odpowiedz

Zdziebko za daleko zeby tam jechac Smile a empiku swojego nie mam w miescie Sad
Odpowiedz

LordThomas napisał(a):Jak sie nazywa to niewiem ale widziałem w empiku (w Gorzowie Wlkp...)
Kurcze, daleko. A ile takie cudo kosztuje?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Buahaha! A ja mam wszystkie odcinki Monty Pythona nagrane Big Grin Nie ma jak to madrzy rodzice Wink Zywot i Swietego tyz mam Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Żywot , Graal i Sens Życia wymiatają Big Grin Ktoś słyszał o Monty Python i Historia Ziemi? U mnie w mieście ktoś to ma i szukam tego kogoś :]
Bóg, którego bronisz, może być Tobą samym...
Odpowiedz

Ja nie slyszalem ale mnie zainteresowales Smile

Ja powoli zbieram odcinki Flying Circus ale ciezko z tym, chyba poprostu kupie to DVD

Poza tym sie przymieżam do Czarnej Zmij... kiedys bylem glupi i tego nie ogladalem jak lecialo :/
Odpowiedz