Forum Rockmetalshop
Monty Python - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Monty Python (/thread-monty-python)

Strony: 1 2 3 4

Monty Python - Primosz - 06-15-2004

Geniusz wszechczasów Smile ... ktoś może ma coś na wymianę Smile ... przypominam ze niedługo w kinach powinna być reedycja ( ee tak to sie mowi o filmach Smile ? ) Zywota Briana Smile ... KULTOWY FILM, obecność obowiązkowa Smile

- aedd gynvael - 06-15-2004

Zywot Briana jest genialny, ale moje numer jeden to Swiety Graal... Sugerujesz, ze orzechy kokosowe wedruja? ;D
Widzial ktos Sens Zycia? Tez piekne Wink

- Primosz - 06-15-2004

aedd gynvael napisał(a):Zywot Briana jest genialny, ale moje numer jeden to Swiety Graal... Sugerujesz, ze orzechy kokosowe wedruja? ;D
Widzial ktos Sens Zycia? Tez piekne Wink

Sens zycia, graala, briana, i wlasnie sciagam latajacy cyrk, mam jakies 10 odcinkow Smile... genialne. Graal - czarny rycerze na moscie "what are you going to do ? bleed on me ? " i " I'll bite your legs off" Smile

- Rhonwen - 06-16-2004

właśnie, właśnie, reedycja ... Angry wiadomo już coś może kiedy konkretnie wchodzi? planujemy wraz ze sporą grupą znajomych zrobić szturm i wybrać się do jakiegoś gdańskiego kina z jak największą ekipą ludzi Smile

- LordThomas - 06-16-2004

Sens życia i Święty Graal!!!!!!!!!!!

- Acrid - 06-16-2004

To najlepszy humor jaki mozna sobie wyobrazic, ich skecze byly tak zakrecone a przy okazji tak smieszne ze szkoda gadac Wink Kiedys warto bylo wlaczyc TVP2 (jeszcze z znaczkiem "dwójki") zeby poogladac sobie,.. a teraz, pff! Oby swiat o nich nie zapomnial Smile

- Primosz - 06-16-2004

Dzisiaj warto włączyć kazaa Smile ewentualnie skoczyc do sklepu po DVD Smile

- LordThomas - 06-18-2004

Jest bodajże zbiór wszystkich odcinków na DVD zamkniety w kokosie Smile

- Primosz - 06-18-2004

LordThomas napisał(a):Jest bodajże zbiór wszystkich odcinków na DVD zamkniety w kokosie Smile

wiesz jak to sie nazywa i gdzie można znaleźć ?

- LordThomas - 06-18-2004

Jak sie nazywa to niewiem ale widziałem w empiku (w Gorzowie Wlkp...)

- Primosz - 06-18-2004

Zdziebko za daleko zeby tam jechac Smile a empiku swojego nie mam w miescie Sad

- TisH - 08-31-2004

LordThomas napisał(a):Jak sie nazywa to niewiem ale widziałem w empiku (w Gorzowie Wlkp...)
Kurcze, daleko. A ile takie cudo kosztuje?

- Valhalla - 08-31-2004

Buahaha! A ja mam wszystkie odcinki Monty Pythona nagrane Big Grin Nie ma jak to madrzy rodzice Wink Zywot i Swietego tyz mam Wink

- misieksanok - 08-31-2004

Żywot , Graal i Sens Życia wymiatają Big Grin Ktoś słyszał o Monty Python i Historia Ziemi? U mnie w mieście ktoś to ma i szukam tego kogoś :]

- Primosz - 09-01-2004

Ja nie slyszalem ale mnie zainteresowales Smile

Ja powoli zbieram odcinki Flying Circus ale ciezko z tym, chyba poprostu kupie to DVD

Poza tym sie przymieżam do Czarnej Zmij... kiedys bylem glupi i tego nie ogladalem jak lecialo :/