• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Monty Python

misieksanok napisał(a):Ktoś słyszał o Monty Python i Historia Ziemi? U mnie w mieście ktoś to ma i szukam tego kogoś :]
O czyms takim nie slyszalam, natomiast mam gdzies chyba "History of the World" Mela Brooksa.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Ja najbardziej lubie gralla ale ulubiony motyw to przepowiednia z żywotu

" i wtedy okaże się że niektóre rzeczy znikają ..."
Gatunek-- smok

Powód wyginięcia--niedostatek pożywienia
Odpowiedz

Angielsi humor rządzi. Monty Pythony widziałem wszystkie i nie ma lepszych komedii od ich filmów/skeczy.
Btw. Rowan Atkinson (Jaś Fasola Big Grin) też daje rady ;p
...i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie przelęknę, bo jestem najgorszym skurwysynem w tej dolinie...
Odpowiedz

:!: Ha! Dla zainteresowanych: dzis, tj. 19.09.04r. (niedziela) na polsacie, o 13:40 poleci "Eryk Wiking"! Laughing :!:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

A czy GRAŁ ktoś kiedyś w Monty Pythona? Miałam to szczęście, że jakieś 3-4 lata temu rodzinka z Kanady przysłała grę Monty Python i Święty Graal... Wszystko bazowało na filmie i było tak idiotyczne, że aż piękne Big Grin
Istnieje też Monty Python's Complete Waste of Time, może nadejdą kiedyś czasy, że i to cudo wpadnie mi w łapki...
I may be ugly but I'm feelin' fine
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

ja obejrzałem 10 odcinków "latającego cyrku" z netu
SUPER,SUPER!!!!
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

co to jest 10 odcinków...?? wiem, że w internecie można znaleźć kanał tv, w którym Monthy Python leci 24h/dobę. I to dopiero jest faza Laughing
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Nie spodziewalem sie Hiszpanskiej Inkwizycji!

Szkot na koniu!

Middle Of The Film

..,ahh. Monty Python rzadzi. Ni!
Odpowiedz

ni
Odpowiedz

tix napisał(a):ni
are you saying "ni" to that old woman???
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

OD DZIŚ NIE JESTEŚMY JUŻ RYCERZAMI KTÓRY MÓWIĄ "NI!"
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

a najlepsze jest to że niektórzy ludzie uważają monty phytona za mało śmiesznego głupiego (nie rozumiem takich ludziBig Grin) jak moża nielubić tych porytych angoloof Big Grin
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

- What manner of man are you that can summon up fire without flint or tinder?
- I am an enchanter.
- By what name are you known?
- There are some who call me...
....
- Tim. Mad
Odpowiedz

Pamiętacie scenę z wycinaniem wątroby w "Sensie zycia..."? Mało nie spadłem z kanapy, gdy to zobaczyłem. Albo lekcja wychowania seksualnego... ech, wspaniałe Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

tak... drugiej takiej grupy nie było i chyba już nie będzie Crying or Very Sad

do kultowych dla mnie dokonanań Cyrku zaliczyłbym napewno skecze:

o najśmieszniejszym dowcipie świata
o ministerstwie głupich kroków
o Hiszpańskiej inkwizycji
o polowaniu na komara

i wiele innych których teraz sobie nie mogę przypomnieć Big Grin

[Obrazek: prosze.gif] Monty Python's Flying Circus [Obrazek: prosze.gif]
Odpowiedz