• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Monty Python

ha!!! nikt się nie spodziewa hiszpańskiej inkwizycji :]
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

świetny zryty angielski humor jestem wkurwiony chyba zapuszcze sobie grala może mi się poprawi
Odpowiedz

ha wkońcu dopadłem grala ten film ma tak samo poryty koniec jak i początek a nalepsi są rycerze moofiący ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

MP to cos co kocham poprostu! a jeszcze pamietam, jak bylam mala a to na dwojce lecialo i nic z tego nie rozumialam ^^
mam kilka skeczy i Zywot Briana na kompie, wiec jesli ktos chcialby sie przez DC++ podpiac, to moge dac namiary. a ten kanal telewizyjny w internecie, na ktorym non stop leci Latajacy Cyrk jest podlinkowany do najnowszego WinAmpa. tzn sciagac winampa i w zakladce SHOUTcast TV jest Python ;D
chociaz... o wlasnie znalazlam to w internecie [na biezaco szukam i pisze, stad ta dziwna forma posta ;]
http://saltwaterchimp.com/list - Python i kilka innych rzeczy. jesli nie dziala w danym pomencie, to warto sprobowac pozniej.

[Obrazek: 8345784uv.gif]
Niechaj z honorem umiera ten, komu los nie pozwolil zyc z honorem!
Odpowiedz

Są, bądź raczej byli świetni! Osobiście mamiętam, jak puszczali ich serial na @-ce w soboty o 19-tej. To były polewki... Wszystkie ich filmy oglądałam po sto razy. CiGddy mam doła to sobie coś puszczam np. "Sens życia" a mó chłopak potem ostentacyjnie pyta "Może listek mięty?"...
Są cudowni. Nie rozumiem jak ich nie można lubić. Najbardziej przepadam za"A teraz coś zupełnie z innej beczki"(zbiór najlepszych skeczy), i "W poszukiwaniu świętego grala" (tu skolei dużo nowego nauczyłam się o jaskułkacj i odpowiednio nastawiłm się do małych, białych, czerwonookich kruliczków... - szczerze powiedziawszy po śmierci mojego czarnego kotka kupiłam sobie takie zwierzątko i zgadnijcie jak je zanwałam Big Grin ...).

Szczerze polecam ,
Sabelle
Odpowiedz

w Pythonach jestem zakochanaSmile jedna z moich wiekszych zyciowych milosciSmile
Odpowiedz

Najlepsza seria komedi. świetny humor. Jedna z niewielu komedi, ktora potrafi mnie rozsmieszyc. Angielski humor w oryginalnym stylu. Ogladalam wszytskie odcinki [mam nadzieje, ze zadnego nie przeoczylam] i jestem w nich zakochana na zaboj!
Odpowiedz

a ja wlasnie filmow pelnometrazowych poszukuje - na razie mam tylko graala
Odpowiedz

Graal jest świetny Laughing Początek z koniem wymiata Big Grin
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Graal jest świetny Laughing Początek z koniem wymiata Big Grin

jak dla mnie wymiata czarownica "a jak sprawdzic czy jest z drewna?
zrobmy z niej most!" Laughing

albo krolik trojanski... wymiekalam po prostuSmile
Odpowiedz

..ja tam oglądałam wszystkie ich filmy... Genialne Laughing
Z grala najbardziej lubię ów krwiożerczego, złego , białego króliczka strzegącego groty 8) (ps. nawet na jego cześć nazwałam mojego królika "Monty" Tongue)....
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

po tym filmie boje sie krolikow Tongue
Odpowiedz

uzi napisał(a):po tym filmie boje sie krolikow Tongue

...mój jest równie straszny Wink
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym