- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Różnie to bywa...Znam osoby,które mają za sobą próby samobójcze,chociaż mają wszystko,co potrzebne do szczęścia.A może tylko mnie się tak wydaje? :? Często właśnie wysoce "orginalne" podejście rodziców może wywoływać zaniżone poczucie własnej wartości,wiem coś o tym

Najtrudniej jest znów uwierzyć,że jest się kimś wartościowym,a nie totalnym zerem.A w tym może być bardzo pomocna dziewczyna czy chłopak,oczywiście jeśli relacje pomiędzy nimi nie opierają się tylko na seksie (coraz częstsze zjawisko w niektórych kręgach)

Ale chyba to ja jestem nienormalny
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Macias napisał(a):Ludzie jakie wy mozecie miec problemy wiekszosc z was jest pewnie na utrzymaniu starych. A te tak zwane doły to nie wiem skad sie wam biora mozna miec czasem chujowy dzień ale nie codziennie. Do zycia trzeba podchodzic z dystansem bo w wariatkowie skonczycie 
Hehe dokładnie coś na zasadzie - nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Saul Hudson napisał(a):Mogę z czystym sumieniem powiedzieć , ze nie mam ŻADNYCH kompleksów , nawet jak nie miałem dziewczyny to też to również ich nie było , wyleczyłem się z nich już wcześniej i basta , nawet jak mi cosik tam czasem wyskoczy na twarzy , to są wojny , ludzie umierają z głodu , krótko mówiąc są większe problemy
I mam te wszystkie moje niedoskonałości głęboko !
Lubię takich ludzi jak Ty, trzeźwo myślą. Nie widzą tylko czubka swojego nosa, ale wszystko do okoła.
Więcej takich. ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Ja mam ogólnie bardzo dziwnie... Przez cały dzień jest dobrze, nagle pod wieczór mi się coś przypomni i zaczynam się trząść, wpadać w szał...
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ja mam na to rade znajdz cos po czym jak wrocisz do domu to juz nie bedziesz miał siły na myślenie o pierdołach. Dla mnie takim czyms jest JUDO. Jak wracam po treningu to juz chce mi sie tylko spac i nie zastanawiam się jakie to moje zycie jest do dupy. A tak poza tym poprostu ono nie jest do dupy

8)
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Gannon a gdzie ty trenujesz to Kung fu??? Bo ja kiedys tez trenowałem
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Kompleksy, hmm chyba ich nigdy nie mialam, bo jakos sie nauczylam zyc z tym co widze codziennie w lustrze

Oczywiscie jak (prawie) kazda baba twierdze ze moglabym byc chudsza, ale jakos specjalnie mi na tym nie zalezy. Co do charakteru to nie znosze tego ze jestem tak cholernie leniwa, ale tak w ogole jestem bardzo duza optymistka. Jeszcze nie lubie w sobie tego ze jestem bardzo wrazliwa, wrecz chyba nadwrazliwa na slowa, ktore sie do mnie wypowiada i dosc szybko daje sie wytracic z rownowagi. Takie tam slabostki

A i za to ze nie umiem zyc bez czekolady
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me