• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Miecz Wikinga !!!

Fajna Polska kapelka.Graja heavy metal troche połaczony z trash'em.Wydali swoja pierwsza płyte
w lutym 2004 "Grona Gniewu".To chyba tyle mam nadzieje ze ktos o nich słyszał. Big Grin Bo zespół jest naprawde (moim zdaniem) godny posłuchania
Odpowiedz

Laughing Ale nazwa Laughing samego zespołu nie słyszałem, daj jakieś namiary.
Odpowiedz

Znam te piosenki co maja na wp Wink, co do samego zespolu to hmm nawet fajnie graja, da sie posluchac. Bardzo lubie ten utwor "Miecz Wikinga - Husaria Lepszego Stworzenia" Surprised
Odpowiedz

Czołówka polskiej True bezkompromisowej sceny!
Najlepszy oprócz "Husarii..." numer to potężne "Żelazne Miraże" - Ogień Zniszczenia dopadnie cię!... Angry Angry Angry
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

a ja nie znam.... ale moze kiedys przy sprzyjajacych wiatrach sie zapoznam Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Niezla kupa ale fani polskiego pitolenia moga sie podniecac Laughing
Odpowiedz

cholera, aż się wstydzę nie znać ich kawałków Embarrassed kapela z Sępólna Krajeńskiego (ok 40 km ode mnie)... wiem tylko, że Smok gra na gitarze (smok to taki koks, którego trudno nie zauważyć Big Grin )... o ile pamiętam to chyba tylko raz byłem na ich koncercie w Sępólnie (całym, w dodatku w Country Pubie Tongue ), ale moje "byłe" mają trochę z nimi wspólnego Laughing Muszę się wziąść w garść i zaamplikować trochę regionowego patriotyzmu (choć Sępólno to już inne województwo Big Grin z doświadczenia pieszych podróży tam to wiem Big Grin )
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

namiary??? trudno wpisac w google "Miecz Wikinga"???fajny kawałek maja :jestes kraina sposobnosciale dobra jak chcecie link...www.miecz-wikinga.zas.pl/ fajne intro do stronki Big Grin
Odpowiedz

Takie 6/10.. Nic wielkiego, ale i tak jest jedna z lepszych kapel hm w Polsce..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

potężna grupa, polecam wszystkim, Miecze są zajebiści!
Odpowiedz

hehe Miraże rzeczywiscie rzadza, Karmazyn, Odsieczy czas.. mowcie co chcecie, mnie to sie bardzo podoba i tyle wystarczy Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

runningowo-maidenowe granie w stylistyce połowy lat 80-tych, zespół godny polecenia, płyta "Grona gniewu" - bardzo udana
Odpowiedz

Byłem na ich koncercie rok temu - ujdzie po 3 piwie Surprised
Odpowiedz

jak dla mnie to bez browarów potrafia grac Big Grin ...
Odpowiedz

rzeczywiscie zacna kapelka. Kilka razy odwiedzili moja miescine i musze przyznac ze nie sa zli
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości