Forum Rockmetalshop
Miecz Wikinga !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Miecz Wikinga !!! (/thread-miecz-wikinga)

Strony: 1 2

Miecz Wikinga !!! - Donkamillo - 11-29-2005

Fajna Polska kapelka.Graja heavy metal troche połaczony z trash'em.Wydali swoja pierwsza płyte
w lutym 2004 "Grona Gniewu".To chyba tyle mam nadzieje ze ktos o nich słyszał. Big Grin Bo zespół jest naprawde (moim zdaniem) godny posłuchania

- Wars - 11-29-2005

Laughing Ale nazwa Laughing samego zespołu nie słyszałem, daj jakieś namiary.

- Axel - 11-29-2005

Znam te piosenki co maja na wp Wink, co do samego zespolu to hmm nawet fajnie graja, da sie posluchac. Bardzo lubie ten utwor "Miecz Wikinga - Husaria Lepszego Stworzenia" Surprised

- KelThuz - 11-29-2005

Czołówka polskiej True bezkompromisowej sceny!
Najlepszy oprócz "Husarii..." numer to potężne "Żelazne Miraże" - Ogień Zniszczenia dopadnie cię!... Angry Angry Angry

- spellbound - 11-29-2005

a ja nie znam.... ale moze kiedys przy sprzyjajacych wiatrach sie zapoznam Laughing

- Ambivalent - 11-30-2005

Niezla kupa ale fani polskiego pitolenia moga sie podniecac Laughing

- Goldie - 11-30-2005

cholera, aż się wstydzę nie znać ich kawałków Embarrassed kapela z Sępólna Krajeńskiego (ok 40 km ode mnie)... wiem tylko, że Smok gra na gitarze (smok to taki koks, którego trudno nie zauważyć Big Grin )... o ile pamiętam to chyba tylko raz byłem na ich koncercie w Sępólnie (całym, w dodatku w Country Pubie Tongue ), ale moje "byłe" mają trochę z nimi wspólnego Laughing Muszę się wziąść w garść i zaamplikować trochę regionowego patriotyzmu (choć Sępólno to już inne województwo Big Grin z doświadczenia pieszych podróży tam to wiem Big Grin )

- Donkamillo - 11-30-2005

namiary??? trudno wpisac w google "Miecz Wikinga"???fajny kawałek maja :jestes kraina sposobnosciale dobra jak chcecie link...www.miecz-wikinga.zas.pl/ fajne intro do stronki Big Grin

- Dżemik - 11-30-2005

Takie 6/10.. Nic wielkiego, ale i tak jest jedna z lepszych kapel hm w Polsce..

- Manowar - 11-30-2005

potężna grupa, polecam wszystkim, Miecze są zajebiści!

- Valhalla - 11-30-2005

hehe Miraże rzeczywiscie rzadza, Karmazyn, Odsieczy czas.. mowcie co chcecie, mnie to sie bardzo podoba i tyle wystarczy Wink

- Tomek/Nevermore - 12-01-2005

runningowo-maidenowe granie w stylistyce połowy lat 80-tych, zespół godny polecenia, płyta "Grona gniewu" - bardzo udana

- Kalin - 12-02-2005

Byłem na ich koncercie rok temu - ujdzie po 3 piwie Surprised

- Donkamillo - 12-03-2005

jak dla mnie to bez browarów potrafia grac Big Grin ...

- Deathfuck666 - 12-06-2005

rzeczywiscie zacna kapelka. Kilka razy odwiedzili moja miescine i musze przyznac ze nie sa zli