- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Wyjebana kapelka, najważniejsze jest to ,że śpiewają po polsku a teksty łączą się zajebiście z muzyką. Dla niektórych moze to być trochę kiczowate, ale dla mnie to jest bardzo klimatyczne, pojawiają się wspomnienia z m.in Turbo.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
W Chojnicach nie będe, ale w piątek byłem na koncercie w Sępólnie i było super. Zagrali chyba 5 nowych utworów, prawie wszystkie utwory z grona gniewu i covery: kata i iron maiden
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
około 2-3 lata temu mieli wpaść do Poznania i zagrać na festiwalu w spelunie. Nie było ich, nikt nie płakał.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 15
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Stary, dobry MW... Ich archaiczne, przydługie kompozycje przypominają mi czasy, kiedy jeszcze byłem dzieciakiem, wracającym ze szkoły by posłuchać Sabbathów i Maidenów.

Zajebiście podoba mi się klimat ich utworów. A mój faworyt - Żelazne Miraże.
Zespół nagrał jednego długograja, zagrał na paru koncertach i proszę - zmiana nazwy i deklaracja wydania nowego albumu. Harpia, bo tak się teraz nazywa ekipa Smoka, na oficjalnej stronie zespołu zamieściła tego oto newsa:
Cytat:Hail !!! Nadchodzi wielkimi krokami chwila na którą długo czekaliśmymy , mam nadzieje że Wy również !!! . Otórz 25 stycznia rozpoczynamy sesję nagraniową naszego kolejnego albumu . W pierwszej kolejności zarejestrujemy trzy utwory na promo albumu a nastepnie reszte utworów . Najprawdopodobniej na płycie znajdzie się dziewieć kompozycji. Kolejna dobra nowina .Wiosną odbędzie się druga edycja "Szelestów" . Jesli macie jakieś "realne" :} życzenia odnośnie zestawu kapel na ten koncert piszcie do nas a my zobaczymy co da sie z tym zrobić . Kolejna nowinka . Prawdopodobnie w marcu zagramy w toruńskiej OD NOWIE u boku HORRORSCOPE, THE NO-MADS , KILLJOY i BUTELKI . Wkrótce więcej ....
No, nie wiem jak wy, ale ja czekam z niecierpliwością.
A tak wogóle to cześć wszystkim.
Master of pizza pulling the strings!
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Jak do torunia przyjadą to napewno się przejade :].
It rained, but we cheered ...