• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

METALMANIA 2007

O_o

Może w takim razie po 3 latach przerwy sie pojawie na dziubofeście Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hmm,jakby sie np. jeszcze Anathema czy Opeth mial zjawic to wywale moze te 125 zł i 1,80zl na autobus.
Odpowiedz

Hmm ... Jakby Anathema miała przyjechać to może będę namawiała rodziców Big Grin Może być ciekawie Smile
Odpowiedz

Anathema byla rok temu, bez przesady znow ;)
Odpowiedz

litości Anatheme chyba już po prostu każdy widział Neutral Jeśli chodzi o "stałych bywalców" to nie miałbym nic przeciwko Tiamatowi
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie napalajcie się, MDB i Testament i tak pewnie odwołają ;D.
Odpowiedz

sie odezwał Surprised
Odpowiedz

Niby z MMP i panem Dz., nigdy nic nie wiadomo, ale skoro informacja o koncercie Testamentu pojawila sie nawet na ich oficjalnej stronie to o czyms to swiadczy Wink

(teraz to co najwyzej moga ich przez granice nie puscic, tudziez sprzet sie gdzies zagubi, ale oni przyjjaada, przyjada).
Odpowiedz

albo - jak Dark Funeral w 2002 - spóźnią się na samolot Laughing
Odpowiedz

Och korwa, Zyklon ? A tyle wydatków miałem mieć...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Osobiście licze na My Dying Bride lub Type o Negative

Hehe mialem nosa.
Tiamat ostatnio byli na MM 3 lata temu,a że są to stali bywalcy...
Zyklon będzie to będzie sie działo!!!
Skład już wygląda okazale czekam na nastepne wieści.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

no jak nie przywalą teraz jakimiś dilajtami i hunterami to może być nieźle
Odpowiedz

Tomash napisał(a):no jak nie przywalą teraz jakimiś dilajtami i hunterami to może być nieźle

Znam ten problem na jakimś MetalHamer(lamer)fest Hunter grał 45 minut, a Opeth 30. I jeszcze jakiemuś kolesiowi z koszulką Korn przyjebałem w ryj(naćpane gówniarstwo)
Ale TSA bym nie pogardził.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):kolesiowi z koszulką Korn przyjebałem w ryj(naćpane gówniarstwo)

Prawidłowo. Smile
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Prawidłowo.
Dziękuje, jednak wtedy wywołalo to oburzenie.
Odpowiedz