• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

METALMANIA 2007

The_hanged_man napisał(a):
raf667 napisał(a):Prawidłowo.
Dziękuje, jednak wtedy wywołalo to oburzenie.
Opowiedz swoją historie Tongue
Do bycia nacpanym nic nie mam (no chyba,ze sie rzucał),ale za KoRna to jak najabrdziej sie należało ;]
Odpowiedz

był to chyba 2 kawalek. Jakiś koleś wpada mi na plecy, Bylem na wielu koncertach ale takiego ścisku nigdy nie widzialem. Zaraz za mną około 3 lub 4 , a może 5 takich dredziatych w oznakowaniu Korn na koszulkach rozkrecilo sobie kocioł, pizgali mnie niemilośiernie po plecach wpadali na wiare przez nich stratowałem dwie laski przedemną (stracilem równowage). pomiedzy 2 a 3 kawałkiem chwila ciszy powiedzialem ładnie "chłopcy będzie Korn to się zabawicie, a teraz ma byc kurwa spokój" i jakieś odzywki z ich strony jakiś koleś 1,60 m powiedzial że jak mi się nie podoba do do domu i cos tam. Stwierdzilem że nie popsuje mi koncertu banda spalonych debili to podszła piącha na ryj, a jak się koleś obalił to z buta poprawilem. Koledzy palanta trochę inteligentniejsi to sie wycofali.koniec!

Porada dla debili jeśli spotkacie 2 metrowego brodacza z długimi kłakami ubranego na czarno to nie przerywać w słuchaniu muzyki szczególnie takiej za 125zł
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

groza
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):koleś 1,60 m powiedzial że jak mi się nie podoba do do domu i cos tam. Stwierdzilem że nie popsuje mi koncertu banda spalonych debili to podszła piącha na ryj, a jak się koleś obalił to z buta poprawilem. Koledzy palanta trochę inteligentniejsi to sie wycofali.koniec!
Na tym fragmencie wymiękłam ;D
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Zawsze jak jestem w Katowicach na koncertach to dzieje sie coś ciekawego.
Najwieksza dolina jest po koncertach kiedy człowiek chce sie zabawić i nie wie gdzie. Dajcie namiar na fajną knajpe gdzie można posiedzieć do rana przy browarach
(Imprezy w pociągu też są fajne ale to nie to samo).
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

- "klub" BOB na mickiewicza(nie polecam)
- pub kamienna na kamiennej(jeszcze bardziej nie polecam)
- wersja hardcore: Bar Gastromatic(okolice Empiku) Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Przy dworcu jest kilka fajnych fastfódów.
Odpowiedz

Ok to wiem gdzie nie iść.
Tomash jak chodzisz na piwo to gdzie? Gdzieś musisz...
Czuje już impre w pociągu powrotnym...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):litości Anatheme chyba już po prostu każdy widział Neutral
Mnie niestety nie dane było Sad Wink A do Katowic na koncert najprędzej by mnie rodzice puścili.
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Tomash jak chodzisz na piwo to gdzie? Gdzieś musisz...

do Chorzowa lub w plener Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Uuu chiba w tym roku bede Smile
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
The_hanged_man napisał(a):Tomash jak chodzisz na piwo to gdzie? Gdzieś musisz...

do Chorzowa lub w plener Big Grin

To dupa bo Jak będzie MM to pewni śnieg.
Wyrazy współczucia z powodu braku fajnej knajpy. Przyjedziesz do Pozen na koncert to sobie to odbijesz.

Aftershow party po MM do piero w Pozen!
Odpowiedz

Entombed i Korpiklaani: kolejne gwiazdy przyszłorocznej Metalmanii!

Mamy nadzieję, że po świątecznym leniuchowaniu doszliście już do siebie i gotowi jesteście na kolejną porcję newsów!

Z prawdziwą przyjemnością informujemy, że kolejnymi zespołami, które potwierdziły swój udział w przyszłorocznej Metalmanii są szwedzki ENTOMBED oraz fiński KORPIKLAANI!

Entombed to klasyka szwedzkiego death thrash metalu, która w zabójczo doskonałej formie tworzy już od 17 lat. Już ich debiutancki krążek - "Left Hand Path" (1990) zapewnił grupie miejsce w czołówce szwedzkiego death meatlu, jednak sami muzycy określają swój styl jako "death n roll". We wrześniu tego roku miała się ukazać kolejna studyjna płyta weteranów skandynawskiego metalu, jednak w wyniku olbrzymiego sukcesu, jaki osiągnęła epka zapowiadająca ten album - "When In Sodom", (która na rynku ukazała się w czerwcu) grupa zdecydowała się opóźnić premierę najnowszego krążka. Ostatecznie "Serpent Saints" ma się ukazać na przełomie lutego i marca przyszłego roku. Będzie to pierwsza płyta Skandynawów bez gitarzysty Uffe Cederlunda, który opuścił zespół we wrześniu 2005 roku. Entombed ciągle pozostaje w doskonałej formie koncertowej, ich występy w Skandynawii i USA zostały entuzjastycznie przyjęte, a w listopadzie w ramach trasy Masters of Death grupa uderzyła na Europę, była to bezprecedensowa trasa, w której obok Entombed wzięły udział takie legendy skandynawskiego death metalu jak Unleashed, Dismember i Grave.

Natomiast Korpiklaani to prawdziwa gratka dla każdego miłośnika muzyki niekonwencjonalnej. Ta fińska grupa, która swoją działalność rozpoczęła pod nazwą Shaman tworzy muzykę, która jest ekscytującą mieszanka folku z thrash metalem! W 2006 roku ukazał się ich trzeci studyjny krążek – „Tales Along This Road”, który spotkał się z bardzo dobrym przyjęciem nie tylko na metalowej scenie. Natomiast na kwiecień zapowiadany jest kolejny album Finów - „Tervaskanto”.

Korpiklaani z checia uslszalbym na zywo, ciekawe czy tez brzmi tak zajebiscie Wink Szkoda, ze na hale nie mozna wejsc z browarem, to dopiero bylaby zabawa Neutral
Odpowiedz

Korpiklaani fajne na zywo jest <ok>
Odpowiedz

Ludzie proszę dajcie przynajmniej tego Kreatora.Z tego co rozumiem to 'największe gwiazdy' już zostały wybrane i na Morbid Angel czy np. Exodus nie ma co liczyć ??
Odpowiedz