• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalfilia 2007 Tour

W Lublinie zjawię się na pewno, jak dobrze pójdzie to Warszawę odwiedzę też. A jak bilety będą w przystępnej cenie to i jeszcze do Krakowa się przejadę.

Dla Virginów wszystko Laughing
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

[youtube]http://youtube.com/watch?v=rL55IKF8ArM[/youtube]
Odpowiedz

ja Wrocław, idzie ktos jeszcze?
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

ja na pewno + znajomi
Odpowiedz

ja nie wiem jeszcze, mam obawy, ze nie ;P tzn byloby korzystnie gdybym nie poszla (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

a z poznania ktoś?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

A z okolic Trójmiasta?

I może mi ktoś talking po ile bilety? Laughing
Odpowiedz

Headless cadaver napisał(a):I może mi ktoś talking po ile bilety?

W Lublinie po 18zł. I w większości miast chyba też. W Warszawie po 20 z tego co słyszałem.
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

Wie ktoś o ,której koncert się zaczyna i które gra Virgin Snatch ?
Odpowiedz

Z tego co widzę na plakacie to start o 18:00. Zakładam że Virgin Snatch zagra jako ostatnie.
Odpowiedz

Kurczę, byłem wczoraj na koncercie Metal Safari w Słupsku. Przyjechali do tej dziury na dwa dni przed rozpoczęciem trasy koncertowej; na prośbę mojego kolegi, który właściwie sprowadził ich do Polski. IMO - ich występ zniszczył totalnie, zero gwiazdorki, Panowie dali z siebie po prostu wszystko. Na żywo wypadają naprawdę świetnie, a nawet brzmienie (jak na klub, w którym występowali), udało im się bardzo dobre ukręcić.

Jak ktoś nie jest jeszcze przekonany do wybrania się na Metalfilię, to niech przesłucha tego: http://youtube.com/watch?v=PMcAy4BdY4s

Metal Safari na żywo!

http://pl.youtube.com/watch?v=H_J0p8fuwI...re=related
Odpowiedz

Koncerty o 18 się zaczynają.

Kolejność:
1) JLS
2) None
3) Metal Safari
4) Mahavatar
5) Rasta
6) Thy Disease
7) Virgin Snatch
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

w Katowicach tradycyjnie koncert odwołany, mega club zaś poleciał w chuja.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

I W Stodole też chyba odwołali. Na plakatach na necie jest data 11.12. - Warszawa, Stodoła. A na bilecie nie ma.
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

No w katosach niby było małe zainteresowanie koncertem, ale wg mnie to typowe pierdolenie, bo przecież na takich koncertach 90% biletów ludzi ekupuja tuż przed koncertem a nie w przedsprzedaży, skoro na glupim Closterkellerze, przy DROŻSZYCH biletach w Zabrzu było ok. 300 ludzi to nie wierze że Virgin snatch, Rasta i Thy Disease by nie przyciągły chociaż takiej grupy, jeszcze z taką ilością supportów. Inna sprawa, że nowe mega jest bardzo duże i pewnie musiałoby być z 500 osób żeby dobrze zarobili na koncercie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz