- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja bym chciała ciut o Frontside- zwała nieziemska
raz słyszałam ten ewenement i w dodatku na żywo, byli supportem przed Maidenami we Wrocku, przyszli nawet z fan clubem aktywnie działającym pod sceną (3 panów nieco skinowatych z fryzury), po prostu zwała niesamowita. to co widziałam na płycie, a że za wysoka nie jestem to dużego zasięgu nie było, ale w każdym razie każdy stał i nie wiedział czy się śmiać czy po prostu zgłupieć. kontakt z publicznością na bdb choć ograniczał się do "WROCŁAM NAPIERDALAMY" (dodam że ogólnie grupy supportujące miały głównie jednozdaniowy kontakt z publiką np Funeral For A Friend ograniczyli się do ciągłego pytania czy lubimy IM- nie,sorry myślałam, że to koncert Immortala). panowie dość śmieszni i wywołali niezłą konsternację, do teraz jak sobie to WROCŁAM NAPIERDALAMY przypomnę to mi się śmiać chce. i tyle z mojego wtrącenia.
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dzizas ..a znowu jakies prywatne wycieczki ... albo wam sie nudzi albo kobiety wam trzeba ....:/
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
Child Of Bodom napisał(a):ja bym chciała ciut o Frontside- zwała nieziemska
raz słyszałam ten ewenement i w dodatku na żywo, byli supportem przed Maidenami we Wrocku, przyszli nawet z fan clubem aktywnie działającym pod sceną (3 panów nieco skinowatych z fryzury), po prostu zwała niesamowita. to co widziałam na płycie, a że za wysoka nie jestem to dużego zasięgu nie było, ale w każdym razie każdy stał i nie wiedział czy się śmiać czy po prostu zgłupieć. kontakt z publicznością na bdb choć ograniczał się do "WROCŁAM NAPIERDALAMY" (dodam że ogólnie grupy supportujące miały głównie jednozdaniowy kontakt z publiką np Funeral For A Friend ograniczyli się do ciągłego pytania czy lubimy IM- nie,sorry myślałam, że to koncert Immortala). panowie dość śmieszni i wywołali niezłą konsternację, do teraz jak sobie to WROCŁAM NAPIERDALAMY przypomnę to mi się śmiać chce. i tyle z mojego wtrącenia.
akurat jezeli chodzi o FFAF to naprawde sie dziwie bo bylem w berlinie na koncercie i jakos kontakt z publicznoscia mieli swietny i generalnie dobrze grali.... ale chcialbym dodac ze zeby kapela miala dobry kontakt z publicznoscia to ona musi cos dawac z siebie -_-"
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
XdkyX napisał(a):akurat jezeli chodzi o FFAF to naprawde sie dziwie bo bylem w berlinie na koncercie i jakos kontakt z publicznoscia mieli swietny i generalnie dobrze grali.... ale chcialbym dodac ze zeby kapela miala dobry kontakt z publicznoscia to ona musi cos dawac z siebie -_-"
wiesz po pierwsze to dla mnie kontakt był beznadziejny,ale też może fakt, że ludzie rozruszani nie byli, ale budować kontakt z publiką przez ciągłe pytanie >czy lubicie IM< to porażka, po drugie o ile dobrze pamietam byli na pierwsze pożarcie, a po trzecie jak takie coś występuje zamiast Edguy'a to co najmniej wkurzyć się można
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
Child Of Bodom napisał(a):XdkyX napisał(a):akurat jezeli chodzi o FFAF to naprawde sie dziwie bo bylem w berlinie na koncercie i jakos kontakt z publicznoscia mieli swietny i generalnie dobrze grali.... ale chcialbym dodac ze zeby kapela miala dobry kontakt z publicznoscia to ona musi cos dawac z siebie -_-"
wiesz po pierwsze to dla mnie kontakt był beznadziejny,ale też może fakt, że ludzie rozruszani nie byli, ale budować kontakt z publiką przez ciągłe pytanie >czy lubicie IM< to porażka, po drugie o ile dobrze pamietam byli na pierwsze pożarcie, a po trzecie jak takie coś występuje zamiast Edguy'a to co najmniej wkurzyć się można
gusta sa jak majtki - kazdy ma swoje....osobiscie chetniej bym zobaczyl FFAF niz IM
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
wiesz co, nie będę dyskutować czy to dobry zespół czy nie, wtedy się po prostu moim zdaniem nie sprawdził
a skoro w GB został wybrany najlepszym debiutem (w tym samym plebiscycie IM zostało najlepszym zespołem), więc coś w nich musi być. ale zraziłam się i jakoś nie chce mi się sprawdzać czy są spoko czy nie :/
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
Child Of Bodom napisał(a):wiesz co, nie będę dyskutować czy to dobry zespół czy nie, wtedy się po prostu moim zdaniem nie sprawdził
a skoro w GB został wybrany najlepszym debiutem (w tym samym plebiscycie IM zostało najlepszym zespołem), więc coś w nich musi być. ale zraziłam się i jakoś nie chce mi się sprawdzać czy są spoko czy nie :/
a ja radze Ci przemoc ta niechec bo naprawde robia potezne wrazenie - zarowno muzyka z krazka jak i live....
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 62
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
no dobra, coś wyszperam i spróbuje, ale i tak nigdy nie przeboleje, że usłyszałam ich zamiast Edguy'a
From Autumn To Ashes? :) Gdzie tam metal, gdzie tam core? Jak juz to emo.
Dobry metalcore to wczesny Caliban - i nic poza tym (poza wyjatkowmi, o ktorych wspomne nizej). Niestety teraz zaczeli malowac sobie oczy, slodzic muzyczke spiewanymi refrenami typu Killswitch Engage i podbijaja MTV.
A z mniej znanych zespolow to polecam Summers End. Zajebiste.
Co do Polskiej sceny. Bardzo dobra, jednak odbiega od zwyklego metalcore - ciezko powiedziec co graja. Wiekszosc zespolow uwazanych za dobre to w rzeczywistosci melodyjny death metal z emowym polotem (czyt. Faust Again czy Sunrise) albo zajebiscie szybkie granie z piskliwym wokalem (czyli chuj nie core - np. Angelreich).
...
Shattered Realm rzadzi ;]