- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ok, więc jak już ustalono po zakończeniu tej edycji nastąpi druga - "Rock Battle". Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka, można już przesyłać do mnie (na pm lub gg [opcja dla tych, którzy mają mój numer, ewentualnie możecie go znaleźć w profilu]) lub Kubusia.
Macie więc trochę czasu, by się zastanowić.
- Liczba postów:
- 296
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
To komu podrzucić propozycje?
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
A może by tak zorbić kolejną edycję w składzie 32 zespoły, z jakimś partytetem z każdego katunku (rock, hard rock heavy/power thrash, black, death) i.t.d., co by nic nie było nadreprezentowywane i byłoby w sam raz dla wszystkich użyszkodników? ;>
A jak na zie zabawa i tak jest przednia
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 388
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
franek napisał(a):proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..
ja jestem za
tylko trzeba by było jeszcze AC/DC wyrzucic z cwiercfinalu i wrzucic tam w zamian Death-Symbolic
ale jak kamael i kubus nie chca zeby ich typy zostaly przeniesione to graja one dalej
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
a ja mam jedną uwagę do rock battle . NIE POWTARZAJCIE ZESPOŁÓW.Jedna płyta konkretnego zespołu wystarczy.