• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal/Rock Battle-Komentarze

Ok, więc jak już ustalono po zakończeniu tej edycji nastąpi druga - "Rock Battle". Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka, można już przesyłać do mnie (na pm lub gg [opcja dla tych, którzy mają mój numer, ewentualnie możecie go znaleźć w profilu]) lub Kubusia.
Macie więc trochę czasu, by się zastanowić.
Odpowiedz

Jestem za Tongue
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka.

Typy? Czy jeden album? Nie wiem ile ludzi sie odezwie, ale zeby bylo bardziej ciekawiej, mozna byloby np. po dwa czy trzy pozycje ;) Moge pomoc w tym wszystkim, jak cos.
Odpowiedz

Damy sobie rade Smile. Z Kamaelem uwazamy, ze 16 albumow to najoptymalniejsza liczba, ale oczywiscie podawajcie wiecej bo jest taka ewentualnosc, ze zwiekszymy ten limit, albo ktos poda juz ta sama plyte itp.

A w tej chwili proponuje glosowac w obecnej bitwie Smile.
Odpowiedz

To komu podrzucić propozycje?
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):To komu podrzucić propozycje?

Do Kamaela albo Kubusia. Ja juz wysylamSmile
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Kamael napisał(a):Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka.

Typy? Czy jeden album? Nie wiem ile ludzi sie odezwie, ale zeby bylo bardziej ciekawiej, mozna byloby np. po dwa czy trzy pozycje Wink Moge pomoc w tym wszystkim, jak cos.
A wysyłaj ile chcesz, my najwyżej z tego coś wybierzemy ;P, bo jak Kubus napisał - 16 to tak optymalnie i łatwiej będzie nam nad tym zapanować, z 32 byłby już problem. Chyba, że masz jakąś propozycje Wink, to daj znać i przedyskutujemy.

Narazie mamy 8 płyt już zapisanych + kilka w rezerwie. Zgłaszać się ludzie, zgłaszać ;P. I naprawdę - niech to będą płyty raczej dobrze znane na forum, by więcej osób mogło udzielać się w zabawie (trochę bezsensu byłoby wrzucić do grup kilka płyt w ogóle tutaj nieznanych).
Odpowiedz

Scully, to na pewno sentyment czy małe plotki? Wink Poza tym jak Ty chciałaś ekran kupować jak na LZ głosujesz ;P
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):Scully, to na pewno sentyment czy małe plotki? Wink
No dobra, plotki Angry

a LZ to zespół, na którym się wychowałam, na miłość boską, II to świętość. Wink
Odpowiedz

A może by tak zorbić kolejną edycję w składzie 32 zespoły, z jakimś partytetem z każdego katunku (rock, hard rock heavy/power thrash, black, death) i.t.d., co by nic nie było nadreprezentowywane i byłoby w sam raz dla wszystkich użyszkodników? ;>

A jak na zie zabawa i tak jest przednia Big Grin
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..
Odpowiedz

franek napisał(a):proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..

ja jestem za

tylko trzeba by było jeszcze AC/DC wyrzucic z cwiercfinalu i wrzucic tam w zamian Death-Symbolic

ale jak kamael i kubus nie chca zeby ich typy zostaly przeniesione to graja one dalej Wink
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

I tak raczej nie przejda, ale poczekajmy jeszcze troche. Zeppelini przegrywaja narazie jednym glosem. Glosujcie na nich Angry
Odpowiedz

a ja mam jedną uwagę do rock battle . NIE POWTARZAJCIE ZESPOŁÓW.Jedna płyta konkretnego zespołu wystarczy.
Odpowiedz

Juz to z Kamaelem uzgodnilismy Smile
Odpowiedz