Po pierwsze buahahahaha, leze i kwiczę ze smiechu....
Czas na konkrety :
Cytat:1. Ja mam swoje zdanie, mówie fakty i to co myślę...
drogi chłopcze ty nie głosisz rzadnych faktów a jedynie swe subiektywne zdanie, które niebardzo mnie rusza...
Cytat:Twoja zazdrość (o nie wiem co, może o to że manowar jest sławny a ty nie, a może o to że DeMaio tak gra na basie, a ty nie itd..) ukazuje się w postaci tych postów
widzę , iz posiadasz tendencję do powielania typowo ludzkiej cechy, mianowicie przypisujesz swe wady innym.... jak moge być zazdrosny o przywary człowieka, który mi generalnie zwisa, ewentualnie śmieszy mnie jego skrajny debilizm (no chyba, że wywiady mają celowo podstawione) i sceniczny image...
Rozumiem, ze twym marzeniem jest posiadanie Harleya, gitary basowej i stada dziwek, ja natomiast mam wyzsze aspiracje...
Do sławy mnie nie jeszcze nie ciągnie (wole byc nadziany ale w miarę anonimowo), no napewno nie na płaszczyżnie muzycznej
Co do "wieści gminnej", jest to znane polskie powiedzonko, które ty jako przyszły maturzysta znać powinieneś i nie ma żadnego odniesienia do twej miejscowosci...
Zawsze twierdziłem, że w Rzeszowie mieszkają ociemniali z deka ludzie i sie nie pomyliłem...
Krytykuje twe dziecinne podejscie do sprawy i wypisanie jakis dennych subiektywnych opinii...
Manowar nie jest twórca heavy metalu a jedynie plagiatorem tworczości kapel, ktore ten styl rzeczywiscie tworzyły...
p.s wypowiedzi mogą byc nieco powyrywane z kontekstu, jednakże stanowia odpowiedź na twoje "argumenty".