- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Śpicie też razem - ale fajnie, zamień się

- żartuję, nie biiij
Lubię ten zespół mimo, że wielu dark-old-black-satanc-metali uważa to za shit. Szczerze powiedziawsze mam to w dupie, jeżeli podoba mi się jakiś zespół to mi się podoba, i raczej nikt tego nie zmieni, ale to już kiedyś napisałam, więc nie będę robić off-topa.
Aha i tak na zapas, jeżeli któregoś z naszych "forumowych kochasi" podkusi o głupie i niecenzuralne komentarze, to już zaznaczam, że posty będą usunięte

To było ogłoszenie bonusowe, bezpłatne.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Manowar? Muzycznie dają chłopaki radę. Niestety mają straszliwie pajacowaty image, poza tym nazywanie siebie "Kings of Metal" to już tylko kwestia cholernej megalomanii. Nie mówię już o zdjęciach na motorach, w skórach i natartych oliwą, bo wygląda to jak zdjęcie wycięte z gejowkiej gazetki - poważnie! Ale powtarzam, że muzczynie nie idzie im źle. Niestety, patrzę również na wizerunek..
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
I tu sie Arma tez postarales!Chwala ci za to!
Hail and Kill
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
U hu hu, a ja jak wiadomo, albo i nie
KOCHAM Manowar
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 47
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Manowar to swietny zespul taka jest moja opinia
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Muzyczna strona ich muzyki jeszcze uchodzi ( pod tym wzgledem obok nevermore, mercyful fate i iced earth najlepsza załoga heavy, zmiata irony mejdeny i inne halołiny). Jednak ich imaz stwarza wrażenie, jakgdyby był dziełem jakiegoś homosa rodem z lat 80 ( tylko skórzanych czapeczek im brakuje i zarośnietej klaty). Teksty natomiast są wybitnie kabaretowe. Nie wiem skad oni biorą tak durne pomysły, ale przy takim stanie budżetu jaki posiadają mogliby zatrudnic jakaś personę zdolniejszą w tym fachu..
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
"Łoriorz of de łerld, rejz jor hendz intu di er..."
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie no Arma lepiej powydzierac sie w amoku podciac sobie zyly jezyk lub jeszcze cos innego i pluc krwia w publike!!!To jest chore!!!
Hail and Kill
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
A ja nie lubię Manowar

Nie podchodzi mi ich muzyka nie mówiąc już o tekstach i image. Nie oznacza to jednak, że osoby, które słuchają tego zespołu wyśmiewam i mieszam z błotem; to nie o to chodzi. Niech każdy słucha czego lubi
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Jak juz kiedys pisalem (a o czym nadmienili tez moi przedmowcy).. od Manowara bije tandetnym patosem tak ze az zeby bola..(image & lyrics) Muza nie w moich klimatach wiec sie nie wypowiadam.. ale slyszalem lepsze bandy power or heavy metalowe..
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Lubie plytke Kings of Metal i pare pojedynczych utworow, chociaz wnerwia mnie grania na kazdej plycie o rycerzykach i motorkach.Ale ogolnie zjadliwy zespol.