• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

Partnerów do anala to sobie szukajcie w innym temacie.WON!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Znaczy sie nowa płyta bedzie?? bo przeczytalem tylko to o pozerach.
Było się uczyć języka Szekspira Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!

,,The Kings Of Metal Return Triumphantly With Their New Single! Thursday - January 19, 2006

MANOWAR have heard the call to arms! Bolstered and inspired by the incomparable support and devotion of their worldwide fan base, the Kings Of Metal are now ready to return to the fray with their brand new single "The Sons Of Odin" on February 27, 2006. This 10-minute epic, in classic true metal style, sets the perfect tone for the impending release of the yet-untitled full-length album scheduled for April 3, 2006.

"The Sons Of Odin" will feature MANOWAR’s patented, lion-hearted metal riffs mixed with arena-rock stomping grooves and orchestral arrangements. The single will also feature a remixed and re-recorded version of last summer’s first single "King Of Kings", another fast and furious outing originally released only as a bonus on the band's latest DVD "Hell On Earth IV".''

KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAIL & KILL

[Obrazek: signofthor8ty.jpg]
Odpowiedz

Nareszcie, mam nadzieję że znowu mnie zmiażdżą 8)
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Krzychun napisał(a):Znaczy sie nowa płyta bedzie?? bo przeczytalem tylko to o pozerach.
Było się uczyć języka Szekspira Wink

Znam angielski ale bałem sie czytac bom jest pozer i jeszcze by mnie zaorałoBig Grin
Odpowiedz

Nowy singiel Manowar

Wreszcie jakieś nowiny z obozu Manowar! Na 27 lutego zaplanowano premierę nowego singla grupy, zatytułowanego "Sons of Odin". Ma to być dziesięciominutowy, epicki utwór, który doskonale wprowadzi w słuchaczy w nastrój, jaki będzie dominował na nowej płycie zespołu, która ma się ukazać w 3 kwietnia tego roku. Album nie ma jeszcze tytułu, ani nie jest znany zestaw utworów (oprócz tego, że powinny się znaleźć na nim "Sons of Odin" oraz wydane latem zeszłego roku na singlu "Ascension" i "King of Kings").
... z powermetal.pl
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):KING OF KINGS!!!

na kolana przed majestatem!

nie rozśmieszaj mnie... Laughing
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Zakk_Wylde napisał(a):Nowy singiel Manowar

Wreszcie jakieś nowiny z obozu Manowar! Na 27 lutego zaplanowano premierę nowego singla grupy, zatytułowanego "Sons of Odin". Ma to być dziesięciominutowy, epicki utwór, który doskonale wprowadzi w słuchaczy w nastrój, jaki będzie dominował na nowej płycie zespołu, która ma się ukazać w 3 kwietnia tego roku. Album nie ma jeszcze tytułu, ani nie jest znany zestaw utworów (oprócz tego, że powinny się znaleźć na nim "Sons of Odin" oraz wydane latem zeszłego roku na singlu "Ascension" i "King of Kings").
... z powermetal.pl
popatrz na poprzednia strone - nic nowego nie napisales Big Grin
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):Nowy singiel Manowar

... z powermetal.pl
popatrz na poprzednia strone - nic nowego nie napisales Big Grin
zauważ że nie każdy forumowicz musi znać dobrze angielski
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!
Manowar miażdży helloween pod kazdym względem
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

AEnema napisał(a):
KelThuz napisał(a):KING OF KINGS!!!

na kolana przed majestatem!

nie rozśmieszaj mnie... Laughing
hmm a co w tym takiego smiesznego? Evil or Very Mad
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!

nie był bym tego taki pewien...
Odpowiedz

a kiedy zlot najbardziej heteroseksualnych fanów 4ever? Wink
Odpowiedz

Scully napisał(a):a kiedy zlot najbardziej heteroseksualnych fanów 4ever? Wink

Byłem na dwóch zlotach, na jednym niechcący na drugim ze względu na koncerty Laughing

<antymanowar mode off>

W sumie ciekawe co panowie wypłodzą...

A jeszcze jedno: DeMaio miał niby grać na basie w reaktywowanym zespole ELF, prawda to?

</antymanowar mode off>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):
Przemek87 napisał(a):FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!

nie był bym tego taki pewien...

Przecie to owczywista prawda Laughing

Cytat:A jeszcze jedno: DeMaio miał niby grać na basie w reaktywowanym zespole ELF, prawda to?

Hmm, ja nic o tym nie wiem. Trzeba poczekac Na Kela ,on powinien byc lepiej poinformowany Tongue
Odpowiedz