12-05-2005, 02:59 PM
Cytat:a w moim mniemaniu twoja stara nieźle siorpie pisioraTwoje starania sa bezcelowe i tak nie wyprowadzisz mnie z rownowagi . Swoja droga bluzganie przez kogos na tak zenujacym poziomie na jakim jestes ty nawet smieszy .
Cytat:99% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaRO lol , moze jakos to uargumentujesz , albo chociaz podasz nazwy tych 99 % zespolow , knypie .
Cytat:Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunkuPowiem tak - nia kazdy lubi tych "wspanialych heteroseksualnych umiesnionych barbarzyncow " . Ale ja wiem ze wolisz ogladac umiesnione bicepsy facetow w przeciwienstwie do tych paskudnych , nagich pudernic. I zgodze sie z Tomashem ze ManOwaR to obecnie karykatura samych siebie , zgrywajacych jakis Krolow Metalu , a muzyka Judas Priest miazdzy ich .
A jezeli taki stroj uwazasz za czysta heteroseksualna moc :
![[Obrazek: hjghjghjghj7hl.jpg]](http://img494.imageshack.us/img494/412/hjghjghjghj7hl.jpg)
To nie wydaje mi sie zybys byl chociaz w malym stopni heteroseksualny , kozaku ze wsi .
Zaorac nie inaczej !