• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

Cytat:a w moim mniemaniu twoja stara nieźle siorpie pisiora
Twoje starania sa bezcelowe i tak nie wyprowadzisz mnie z rownowagi . Swoja droga bluzganie przez kogos na tak zenujacym poziomie na jakim jestes ty nawet smieszy .
Cytat:99% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR
O lol , moze jakos to uargumentujesz , albo chociaz podasz nazwy tych 99 % zespolow , knypie .
Cytat:Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku
Powiem tak - nia kazdy lubi tych "wspanialych heteroseksualnych umiesnionych barbarzyncow " . Ale ja wiem ze wolisz ogladac umiesnione bicepsy facetow w przeciwienstwie do tych paskudnych , nagich pudernic. I zgodze sie z Tomashem ze ManOwaR to obecnie karykatura samych siebie , zgrywajacych jakis Krolow Metalu , a muzyka Judas Priest miazdzy ich .
A jezeli taki stroj uwazasz za czysta heteroseksualna moc :
[Obrazek: hjghjghjghj7hl.jpg]
To nie wydaje mi sie zybys byl chociaz w malym stopni heteroseksualny , kozaku ze wsi .
Zaorac nie inaczej !
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Powiem tak - nia kazdy lubi tych "wspanialych heteroseksualnych umiesnionych barbarzyncow " . Ale ja wiem ze wolisz ogladac umiesnione bicepsy facetow w przeciwienstwie do tych paskudnych , nagich pudernic. I zgodze sie z Tomashem ze ManOwaR to obecnie karykatura samych siebie , zgrywajacych jakis Krolow Metalu , a muzyka Judas Priest miazdzy ich .
To nie wydaje mi sie zybys byl chociaz w malym stopni heteroseksualny , kozaku ze wsi .
Zaorac nie inaczej !
1. jesli mezczyzna patrzy na bicepsy czyjes i zwraca na nie uwage to logicznym wytlumaczeniam dla ludzi zyjacych w normalnym spoleczenstwie jest to ze mu imponują i w tym nie ma nic a nic dziwnego
2. nie pierdol ze ten stroj jest taki czy inny - jak mowilem scena rzadzi sie swoimi prawami i mozesz sobie mowic ze Manowar ma pedalski image ale skoro tak z tym walczysz to lepiej miec niby "pedalski" image niz byc pedalem jak Halford ktorego wyslawiasz pod niebiosa (i nie smieje sie tutaj z Judasow, jedynie podaje to za przyklad bo do zespolu mam szacunek i akurat sklonnosci seksualne wokalisty go nie odbieraja bo one mnie nie interesuja)

edit: tak na marginesie - jesli chodzi o kwestie muzyczna to Manowar w niczym nie ustepuje Judasom - ja osobiscie mimo ze wole Manowar stawiam te 2 zespoly na rowni
Odpowiedz

Cytat:2. nie pierdol ze ten stroj jest taki czy inny - jak mowilem scena rzadzi sie swoimi prawami i mozesz sobie mowic ze Manowar ma pedalski image ale skoro tak z tym walczysz to lepiej miec "pedalski" image niz byc pedalem jak Halford ktorego wyslawiasz pod niebiosa (i nie smieje sie tutaj z Judasow, jedynie podaje to za przyklad bo do zespolu mam szacunek i akurat sklonnosci wokalisty go nie odbieraja)
Sorki , nie kłóciłbym sie tutaj , gdyby nie nonsensowne wypowiedzi Kel-Thuza . Pare stron wczesniej wypowiedzialem sie na tematy ich muzyki itp. i zostalem zjechany przez pewnego maniaka i zaczal mi wyskakiwac z ich "w pelni heteroseksualnym imagem " itd. Poprostu mnie to rozbawilo .
A samego Halforda tak bardzo nie lubie , czasami bywa tak , ze jego glos mnie irytuje , ale chodzi mi ogolnie o cala ich muzyke .
Odpowiedz

Przesledzilem watek jeszcze raz
KelThuz napisał(a):moge zaraz zrobic wywod na parenascie zdan, dlaczego ManowaR to nie muzyka dla żenujących kurwi spod znaku metal-polo
nie zebym sie czepial ale osobiscie bardzo chetnie przeczytalbym ten wywod (i w tym stwierdzeniu nie ma kpiny a wylacznie ciekawosc tego ce Kel ma do powiedzenia na ten temat)

Cytat:Sorki , nie kłóciłbym sie tutaj , gdyby nie nonsensowne wypowiedzi Kel-Thuza . Pare stron wczesniej wypowiedzialem sie na tematy ich muzyki itp. i zostalem zjechany przez pewnego maniaka i zaczal mi wyskakiwac z ich "w pelni heteroseksualnym imagem " itd. Poprostu mnie to rozbawilo .
a wiec masz nauczke zeby darowac sobie wypowiedzi we wszelkich tematach o ManowaR jesli masz do tego zespolu raczej neutralny stosunek bo to skonczy sie tylko wyzwiskami
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
KubusPuchatek napisał(a):Powiem tak - nia kazdy lubi tych "wspanialych heteroseksualnych umiesnionych barbarzyncow " . Ale ja wiem ze wolisz ogladac umiesnione bicepsy facetow w przeciwienstwie do tych paskudnych , nagich pudernic. I zgodze sie z Tomashem ze ManOwaR to obecnie karykatura samych siebie , zgrywajacych jakis Krolow Metalu , a muzyka Judas Priest miazdzy ich .
Zaorac nie inaczej !
1. jesli mezczyzna patrzy na bicepsy czyjes i zwraca na nie uwage to logicznym wytlumaczeniam dla ludzi zyjacych w normalnym spoleczenstwie jest to ze mu imponują i w tym nie ma nic a nic dziwnego

Oczywiście, jeśli nie ma skończonych 15 lat Laughing
Cytat:2. nie pierdol ze ten stroj jest taki czy inny - jak mowilem scena rzadzi sie swoimi prawami i mozesz sobie mowic ze Manowar ma pedalski image ale skoro tak z tym walczysz to lepiej miec niby "pedalski" image niz byc pedalem
A co ty wiesz o "scenie"? na ilu koncertach byłeś?

Cytat:edit: tak na marginesie - jesli chodzi o kwestie muzyczna to Manowar w niczym nie ustepuje Judasom

Jeśli chodzi o umiejętności, zwł. DeMaio, to pewnie tak, ale dżudasi mają chyba jednak lepsze kompozycje(no, z wyjątkiem Jugulatora i Demolition)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:a wiec masz nauczke zeby darowac sobie wypowiedzi we wszelkich tematach o ManowaR jesli masz do tego zespolu raczej neutralny stosunek bo to skonczy sie tylko wyzwiskami
O lol , jaka nauczke ? Ludzie , przeciez forum jest po to by wyrazac wlasne poglady i dyskutowac na rozne tematy . Przeciez nie mialoby sensu gdyby ten temat wygladal jak spuszczanie sie nad zdjeciami umiesnionych 'heteroseksualnych' barbarzyncow , bo inni moga miec troche inne zdanie na dany temat niz Ty . Troszke powagi ludzie .
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):
Cytat:a wiec masz nauczke zeby darowac sobie wypowiedzi we wszelkich tematach o ManowaR jesli masz do tego zespolu raczej neutralny stosunek bo to skonczy sie tylko wyzwiskami
O lol , jaka nauczke ? Ludzie , przeciez forum jest po to by wyrazac wlasne poglady i dyskutowac na rozne tematy . Przeciez nie mialoby sensu gdyby ten temat wygladal jak spuszczanie sie nad zdjeciami umiesnionych 'heteroseksualnych' barbarzyncow , bo inni moga miec troche inne zdanie na dany temat niz Ty . Troszke powagi ludzie .
to nie byla krytyka tylko dobra rada zeby nie brnac w bezsensowne klotnie

Tomash: nie znasz takiego prawa ze niewazne jak o tobie mowia wazne zeby mowili? akurat w ManowaR o to nie chodzi ale ogolnie rzecz biorac to sie sprawdza
Odpowiedz

Do pajacy co wyśmiewają fote powyżej:

Czy wy wiecie wogóle co on ma założone na nogach ?
Jeśli nie to lepiej nic nie piszcie.....
Odpowiedz

^ Możesz nas oświecić?
Odpowiedz

to są motocyklowe (ochronne) nakładki na spodnie.
I jeżeli ciuchy motocyklowe są pedalskie to ja juz nie wiem.... motocykle pewnie też.
Odpowiedz

^ No dobra, ale on pod spodem nie ma spodni Confusedhock: a chvj z tym.
Odpowiedz

Abadon napisał(a):to są motocyklowe (ochronne) nakładki na spodnie.
I jeżeli ciuchy motocyklowe są pedalskie to ja juz nie wiem.... motocykle pewnie też.
Im chyba chodzi o to, że on je założył na gołe syry Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!

,,The Kings Of Metal Return Triumphantly With Their New Single! Thursday - January 19, 2006

MANOWAR have heard the call to arms! Bolstered and inspired by the incomparable support and devotion of their worldwide fan base, the Kings Of Metal are now ready to return to the fray with their brand new single "The Sons Of Odin" on February 27, 2006. This 10-minute epic, in classic true metal style, sets the perfect tone for the impending release of the yet-untitled full-length album scheduled for April 3, 2006.

"The Sons Of Odin" will feature MANOWAR’s patented, lion-hearted metal riffs mixed with arena-rock stomping grooves and orchestral arrangements. The single will also feature a remixed and re-recorded version of last summer’s first single "King Of Kings", another fast and furious outing originally released only as a bonus on the band's latest DVD "Hell On Earth IV".''

KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

o tak, już drżymy Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Znaczy sie nowa płyta bedzie?? bo przeczytalem tylko to o pozerach.
Odpowiedz