• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

KubusPuchatek napisał(a):Prymityw . Zero pojecia o muzyce

moge zaraz zrobic wywod na parenascie zdan, dlaczego ManowaR to nie muzyka dla żenujących kurwi spod znaku metal-polo

Cytat:Nadajesz sie tylko do zaorania w trybie natychmiastowym knypie .

dobra, już wiem że jest to prowokacja Laughing
I tak mam cie na czarnej liscie, wiec bedzie kill gdy nadejdzie czas...

Cytat:Faktycznie,czysta ,heteroseksualna moc ,zero jakiekolwiek pedalstwa...co widać za zamieszczonych obrazkach:

ten jak myli muzykę z imagem. oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką! HAIL&KILL!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

LOL .
Cytat:moge zaraz zrobic wywod na parenascie zdan, dlaczego ManowaR to nie muzyka dla żenujących kurwi spod znaku metal-polo
Zacznijmy od tego biaczu , ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba, czy tak to ciezko pojaz twoim ograniczonym rozumem ?
Cytat:I tak mam cie na czarnej liscie, wiec bedzie kill gdy nadejdzie czas...
Hehe ... sorki ale ja wyrazilem tylko wlasna opinie , a nie jakies malo heteroseksualne bluzgi ktore wystapily w twojej wypowiedzi , wiec nie wiem kto tu sie bardziej nadaje do zaorania przez moderatorow .
A to , ze masz swoja jakastam liste to nie swiadczy dobrze o stanie twojej psychiki .
Cytat:oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką!
Rotfl'n'lol . To juz w ogole totalna zenada . Gdybys byl chociaz w malutkim stopniu obietkwynym to ta dyskusja wygladalaby zupelnie inaczej .
[Obrazek: hjghjghjghj0nz.jpg]
Skoro taki image to dla ciebie czysta heteroseksualna moc to boje sie wiedziec jak ty sie ubierasz .
Zaorac , nie inaczej .
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba,

No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach. A co do fotek to ekipa z Manowar walczy o prawdziwy metal to i wizerunek musza miec odpowiednio TRVE.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
KubusPuchatek napisał(a):ze za metalem nie przepadam . Poprostu ManowaR mi nie nie podoba,

No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach.
Ale zauważ, że rozmowa tylko między zagorzałymi fanami Manowar, przerodziłaby się w orgię, a to chyba też nie o to chodzi.. Confusedhock:
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):ten jak myli muzykę z imagem. oczywiście image ManowaR i tak był zawsze kompatybilny ze 100% niepedalską muzyką! HAIL&KILL!
Pedalski (aż do bólu) image kompatybilny z niepedalską muzyką?Hm....
Odpowiedz

Cytat:No to po chuja_ sie wypowiadasz, dyskusja z toba to jak rozmowa ze slepym o kolorach.
Sorki , ale chyba zdanie na ten temat tez moge wyrazic . A ze "nie przepadam" to nie znaczy ze nie lubie , ale wole inne rodzaje muzyki , ale metalu tez moge posluchac . Chodzi o to ze nie lubie tego konkretnego zespolu wiec wypowiadam sie o nim w temacie - to chyba normalne ...
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Szczerze mówiąc nie bardzo lubie ten zespół . Ot można sobie od czasu do czasu posluchac byle nie za czesto . Potem zaczynaja byc wtórni i nudni . Zreszta nie wiem dlaczego darzy sie ich jakims tam "kvltem" , przeciez to zwykly zespol z jeszcze zwyklejszym wokalem (dla mnie bardzo slaby) .
Ale moze mowie tak dlatego , bo nie bardzo lubie taki rodzaj muzyki . Badz co badz dla mnie nie wiecej niz 4,5 / 10 .

Nic dziwnego ,ze nie rozumiesz ich kultu skoro heavy metal z najwyzszej polki nazywasz nudnym. Jesli muzka Manowar jest dla Ciebie wtorna to od razu mowisz tak o calym heavy. Nie lubisz Manowar = nie lubisz heavy metalu.

Powiedz mi jeszcze na jakiej podstawie oceniasz ,ze Adams jest bardzo slabym wokalista ?
Odpowiedz

Cytat:Powiedz mi jeszcze na jakiej podstawie oceniasz ,ze Adams jest bardzo slabym wokalista ?
Na takiej ze nie podoba mi sie jego glos , to chyba logiczne ?
Cytat:Nic dziwnego ,ze nie rozumiesz ich kultu skoro heavy metal z najwyzszej polki nazywasz nudnym. Jesli muzka Manowar jest dla Ciebie wtorna to od razu mowisz tak o calym heavy. Nie lubisz Manowar = nie lubisz heavy metalu.
Wole inne ciekawsze zespoly z tego gatunku . Judas Priest zmiata Manowar z powierzchni ziemi , takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni .

A zreszta zauwazylem ze Ci pseudo-fani Manowar maja jakiegos fiola na punkcie bycia "trve" itd. Toz to zenada. Zgrywaja jakis wojownikow ze wsi pieprzac przy tym jakieg glupoty , a kazdy komu sie nie podoba ultra heteroseksualna muza Manowar to gej . Mam nadzieje ze niewszyscy to tacy fanatycy jezeli chodzi o ten zespol .
Odpowiedz

Cytat:Na takiej ze nie podoba mi sie jego glos , to chyba logiczne ?

Wlasnie nie ma w tym logiki. Mozesz napisac ,ze nie podoba Ci sie barwa glosu, maniera itp. ale nazywanie go slabym wokalista to ROTFL.

Cytat:Wole inne ciekawsze zespoly z tego gatunku . Judas Priest zmiata Manowar z powierzchni ziemi , takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni .

Czyli nie jest z Toba az tak zle. Szkoda ,ze nie dostrzegasz piekna ich muzyki. Tak to jest niestety ,albo sie ich kocha albo nienawidzi Tongue
Odpowiedz

Cytat:Czyli nie jest z Toba az tak zle. Szkoda ,ze nie dostrzegasz piekna ich muzyki. Tak to jest niestety ,albo sie ich kocha albo nienawidzi
Ze mna nie bylo nigdy zle . Zle jest z psychicznymi fanami Manowara .
Cytat:Wlasnie nie ma w tym logiki. Mozesz napisac ,ze nie podoba Ci sie barwa glosu, maniera itp. ale nazywanie go slabym wokalista to ROTFL.
A wlasnie dlatego , ze niepodoba mi sie jego barwa i mnie odrzuca stwierdzam ze jest wedlug mnie slabym wokalista . O to mi chodzi .
Odpowiedz

Cytat:Mam nadzieje ze niewszyscy to tacy fanatycy jezeli chodzi o ten zespol .

nie wszyscy sa tacy, choc przyznam ,ze jest to niezla zabawa

Cytat:A wlasnie dlatego , ze niepodoba mi sie jego barwa i mnie odrzuca stwierdzam ze jest wedlug mnie slabym wokalista . O to mi chodzi .

I to jest wlasnie ROTFL
Odpowiedz

Cytat:I to jest wlasnie ROTFL
Jak kto woli Tongue
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):
Cytat:I to jest wlasnie ROTFL
Jak kto woli Tongue

Chodzilo mi o to ,ze barwa glosu jest kewstia subiektywna i nie daje dobrych, popartych obiektywnymi kryteriami wnioskow. Czlowiek z tym sie rodzi i ciezko jest cos zmienic w tym kierunku. Wokaliste ocenia sie na podstawie skali, dobrej emisji glosu, dykcji, umiejetnego ukazania emocji podczas spiewu itd.

To tyle Tongue
Odpowiedz

Ehh .. powinienes jeszcze dodac intonacje (czyli popularnie mowiac "falszowanie czy nie" Smile ) bo to w sumie tez baardzo wazne Smile . Ale to nie moja wina ze jego glos mnie poprostu odrzuca . Pozatym paskudnie spiewa "gorki" .
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Chodzi o to ze nie lubie tego konkretnego zespolu wiec wypowiadam sie o nim w temacie

Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.

Nie inaczej!
Odpowiedz