• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

Adams ma 54 lata akurat.
Nie rozumiesz istoty muzyki ManowaR, oraz bronisz gejów. Wniosek: jesteś pedałem, WON!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Adams ma 54 lata akurat.
Nie rozumiesz istoty muzyki ManowaR, oraz bronisz gejów. Wniosek: jesteś pedałem, WON!

Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Kelthuz czekam na foty na stronie twojego bandu w ktorych bedziesz tak ubrany Laughing Powysyłamy sobie z Tomashem do "Najzabawniejsze zwierzeta swiata" (Tomash ty bierzesz koszulke ja 100zł)
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach

lol, 50% NWOBHM nie jest warte nawet sekundowego zainteresowania, tak wiec goń się, dla mnie znacznie ciekawsze propozycje ma USA, tylko że akurat ty jak i reszta tego forum żadnej True kapeli ze Stanów nie zna.

Cytat: przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.

zapamietam to sobie, szczawiku

Cytat:Kelthuz czekam na foty na stronie twojego bandu w ktorych bedziesz tak ubrany Laughing Powysyłamy sobie z Tomashem do "Najzabawniejsze zwierzeta swiata" (Tomash ty bierzesz koszulke ja 100zł)

po chuj mam sie tak ubierac? SORCERER jest machiną bezwzględnego zniszczenia, a nie naśladowcą Królów Metalu. WON!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Tomash napisał(a):Jep sie, wielki kozak niby jesteś, a jakoś w tematach o co mniej znanych a co bardziej true kapelach

lol, 50% NWOBHM nie jest warte nawet sekundowego zainteresowania, tak wiec goń się, dla mnie znacznie ciekawsze propozycje ma USA, tylko że akurat ty jak i reszta tego forum żadnej True kapeli ze Stanów nie zna.

Pierdze ogólnie w Twoim kierunku bezmózgi pomywaczu świńskich koryt Laughing

A serio: pewnie że jest wiele świetnych amerykańskich true kapel(tyle że chyba jednak niekoniecznie z kręgów "epickiego grania"), Manowar też był jednym z nich ale OBECNIE są karykaturą samych siebie, a imiż mają gejowski i tyle. koniec.

Cytat:
Cytat:przy których Gayowar jest niczym jakoś twoich postów nie widać, albo są bez sensu.

zapamietam to sobie, szczawiku

spoko, czekam aż przyjedziecie na śląsk(tyle że samo powietrze was zabije <szatański smiech>)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):.
Słuchasz pedalskiego zespołu MANOWAR - wniosek : jesteś pedałem. Laughing Laughing
Odpowiedz

Tomash napisał(a):A serio: pewnie że jest wiele świetnych amerykańskich true kapel(tyle że chyba jednak niekoniecznie z kręgów "epickiego grania"), Manowar też był jednym z nich ale OBECNIE są karykaturą samych siebie, a imiż mają gejowski i tyle. koniec.
i coś sie kurwa przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
Odpowiedz

Nie no ale ludzie serio ManOwaRowy imidz nieraz pedalski bywa i tyle. Acz stwoerdzenie, że Królowie są już swoją karykaturą jest przesadzone w moim mniemaniu. Ogólnie problemu złożoności jeszcze dodaje wzmiankowany przez Rumiana fakt, że oni mogą sobie na to pozwolić z powodu takich, a nie innych warunków fizycznych, choć akurat nie wiem, czy każd śni po nocach o występach w skórzanym wdzianku (Abstrachując już od tematyki utworów, która dla jednych jest śmieszna, dla innych genialna, dla trzecich jeszcze inna).

W każdym badź razie- other bands play- ManOwaR kills!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

... and Judas Priest is killing ManOwaR .
Ogólnie ManOwaR nie jest taki zly , naprawde czasami mam ochote przesluchac jakis album albo piosenke , ale naprawde to stwierdzenie ze oni sa jakimis Krolami Metalu jest mocno przesadzone w moim mniemaniu .
Cytat: coś sie czosnek przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
O lol . Ich tez wysmiewaja . Muzyka ManOwaR stoi na pewnym poziomie ale imydz poprostu maja pedalski i tyle . Skoro sam chcialbys sie tak ubierac to Twoja sprawa , ja wole kobiety .
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):... and Judas Priest is killing ManOwaR .
Ogólnie ManOwaR nie jest taki zly , naprawde czasami mam ochote przesluchac jakis album albo piosenke , ale naprawde to stwierdzenie ze oni sa jakimis Krolami Metalu jest mocno przesadzone w moim mniemaniu .
Cytat: coś sie czosnek przypierdolil do image, tak jak mowilem - sam chcialbys moc sie tak ubrac ale nie mozesz bo wysmiano by cie
O lol . Ich tez wysmiewaja . Muzyka ManOwaR stoi na pewnym poziomie ale imydz poprostu maja pedalski i tyle . Skoro sam chcialbys sie tak ubierac to Twoja sprawa , ja wole kobiety .
ja zdecydowanie tez Tongue co do tego nie ma watpliwosci ale chodzi tu cos o innego - scena rzadzi sie swoimi prawami - przeciez oni nie chodza tak ubrani codziennie ale jedynie jak wystepuja/robia zdjecia zespolu
a co do wysmiewania, widzisz... ich wysmiewaja niektorzy, ktorym albo to sie nie podoba albo tak naprawde robia to z czystej przekory zeby wkurwic fanow, a jakby jeden z drugim bez "odpowiednich warunkow fizycznych" odzial sie w taki sposob to wysmialiby go nie niektorzy ale wszyscy
Odpowiedz

99% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij

ZOMO
Odpowiedz

^ KelThuz, no trochę powagi... Takie wypowiedzi, mogą ci zaszkodzić w przyszłości. Wink
Odpowiedz

Faktycznie, niektóre z przytoczonych zdjęć wyglądają naprawdę nie-hetero, ale Halford też potrafił nieraz wyskoczyć w dużo bardziej gejowskich ciuchach (zwłaszcza ta chamska czapka-gejówka). A jeśli mowa o prawdziwie heteroseksualnym zespole:

[Obrazek: motorhead.jpg]
[Obrazek: Lemmy-Motorhead.jpg]
KLĘKAĆ!!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

^Dokładnie,na kolana!
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Faktycznie, niektóre z przytoczonych zdjęć wyglądają naprawdę nie-hetero, ale Halford też potrafił nieraz wyskoczyć w dużo bardziej gejowskich ciuchach (zwłaszcza ta chamska czapka-gejówka). A jeśli mowa o prawdziwie heteroseksualnym zespole:

[Obrazek: Lemmy-Motorhead.jpg]
KLĘKAĆ!!

Im to chyba nikt by nigdy nie zarzucił bycia homo xD zacnie prawisz.
Odpowiedz