11-23-2005, 01:05 PM
Cytat:Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.Nie ma tez miejsca dla psychicznych fanatykow .
Nie inaczej!
Nie inaczej!
Cytat:Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.Nie ma tez miejsca dla psychicznych fanatykow .
Nie inaczej!
Cytat:Wiem ,ze to nie Twoja wina. Nie zmuszam Cie do tego by Ci sie podobal. Chodzi o to ,zebys nie pisal ,ze jest zlym wokalista (bo obiektywnie nie jest) tylko ,ze Ci sie nie podoba. TyleNo dobra . Powiem wiec ze poprostu mi sie nie podoba jego wokal
Cytat:Co do gorek -> moglby czasem mniej wibrowac a tak generalnie to nie mam zastrzezen.A mnie to wibrato strasznie wkurza
Cytat:Na duzy + u niego ,ze potrafi zajebiscie spiewac zarowno aresywnie (choc na WOTW i tej trasie troche mu sie zjebal, teraz jest dzieki Bogu poprawa) jak i czysto.A z tym sie zgadzam , ale co ja poradze ze mnie jego glos odrzuca
hegemon88 napisał(a):Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.
Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:
statekx napisał(a):KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:
hehe dobre dobre
Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.
Elvis napisał(a):Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.
E tam, spoko ziomy to są przeca (I'm serious).
R_amze_S napisał(a):a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksyKelThuz napisał(a):ManowaR od początku był zespołem grającym epicki wojowniczy True Metal wyłącznie dla heteroseksualnych bezkompromisowych potomków wojowniczych plemion Północy.Faktycznie,czysta ,heteroseksualna moc ,zero jakiekolwiek pedalstwa...co widać za zamieszczonych obrazkach:
Rumian napisał(a):a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo