• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

Cytat:Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.

Nie inaczej!
Nie ma tez miejsca dla psychicznych fanatykow .

Nie inaczej!
Odpowiedz

masz "itd." Tongue

Wiem ,ze to nie Twoja wina. Nie zmuszam Cie do tego by Ci sie podobal. Chodzi o to ,zebys nie pisal ,ze jest zlym wokalista (bo obiektywnie nie jest) tylko ,ze Ci sie nie podoba. Tyle Tongue

Co do gorek -> moglby czasem mniej wibrowac a tak generalnie to nie mam zastrzezen. Wink Na duzy + u niego ,ze potrafi zajebiscie spiewac zarowno aresywnie (choc na WOTW i tej trasie troche mu sie zjebal, teraz jest dzieki Bogu poprawa) jak i czysto.
Odpowiedz

Cytat:Wiem ,ze to nie Twoja wina. Nie zmuszam Cie do tego by Ci sie podobal. Chodzi o to ,zebys nie pisal ,ze jest zlym wokalista (bo obiektywnie nie jest) tylko ,ze Ci sie nie podoba. Tyle
No dobra . Powiem wiec ze poprostu mi sie nie podoba jego wokal Smile
Cytat:Co do gorek -> moglby czasem mniej wibrowac a tak generalnie to nie mam zastrzezen.
A mnie to wibrato strasznie wkurza Smile
Cytat:Na duzy + u niego ,ze potrafi zajebiscie spiewac zarowno aresywnie (choc na WOTW i tej trasie troche mu sie zjebal, teraz jest dzieki Bogu poprawa) jak i czysto.
A z tym sie zgadzam , ale co ja poradze ze mnie jego glos odrzuca Smile
Odpowiedz

Mnie strasznie odrzuca vibratto Sammeta z Edguy na żywca. Na plytach tego az tak nie ma za to live to prawdziwy horror :?
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Ale w tym temacie nie ma miejsca dla osob o negatywnym badz neutralnym nastawieniu do Manowar.

Nie inaczej!

A dla mnie się znalazło, ale jajca! Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:
[Obrazek: tfuckwithwszebad2gh.jpg]
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

^ O stary, aż nie wiem, czy mam srać w portki ze strachu, czy ze śmiechu. Laughing
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:

hehe dobre dobre Laughing
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):
KelThuz napisał(a):tyle mam do powiedzenia forumowej gejozie:

hehe dobre dobre Laughing

Zajebiste !! HAIL !!
Odpowiedz

Wreszcie ktos z kim mozna normalnie pogadac o Manowar(mowa o urzytkowniku Ambivalent ofcors). Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.

E tam, spoko ziomy to są przeca (I'm serious).
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):
Krzychun napisał(a):Przez takich turystow jak hegoemon czy Kel czasem wstyd sie przyznac ze lubi sie ten zespoł bo zaraz wyzwa Cie od tepego fanatyka.

E tam, spoko ziomy to są przeca (I'm serious).

nie inaczej !
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
KelThuz napisał(a):ManowaR od początku był zespołem grającym epicki wojowniczy True Metal wyłącznie dla heteroseksualnych bezkompromisowych potomków wojowniczych plemion Północy.
Faktycznie,czysta ,heteroseksualna moc ,zero jakiekolwiek pedalstwa...co widać za zamieszczonych obrazkach:
[Obrazek: meric3.jpg]
[Obrazek: manowar.jpg]
[Obrazek: joey002.jpg]
[Obrazek: 10.jpg]
[Obrazek: 25.jpg]
a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksy Big GrinBig Grin
Odpowiedz

E tam nie widzę w tym nic pedalskiego, ale raczej nie założyłbym takiej "koszulki" skórzanej, spodnie jeszcze jeszcze, ale reszta?? nie to nie dla mnie Tongue
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
Odpowiedz

Rumian napisał(a):a mi cos sie wydaje ze wiele osob smieje sie z image ManowaR, mowiac ze zakladaja "gejowskie skorzane" ciuszki a tak naprawde, w glebi duszy sami chcieliby moc sie tak ubrac z tym ze nie moga bo zaden z tych "wysmiewaczy" nie moze pochwalic sie taka klatka albo krata na brzuchu wiec patrzac na panow z ManowaR popada w kompleksy Big GrinBig Grin

Tak kuźwa marze po prostu o tym żeby popierdalać w pedalskich ciuszkach, i w wieku lat 40 śpiewać o barbarzyńskich wojach Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz