• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR - KING OF KINGS!

jak dla mnie trzymanie poziomu WOTW jest rownoznaczne z nie robieniem niczego. wiedza, ze ostatni album nie zostal najlepiej przyjety, wiedza, ze fani chetniej siegaja po stare nagrania niz nowe (wybaczcie okreslenie) gnioty, wiec powinni postarac sie zaspokoic oczekiwania i nadzieje w jakie nich sie poklada Tongue jesli mam sie odwolywac do starych albumow to licze na cos w stylu przynajmniej TTOS (to tak, zeby nie kazac im od razu skakac na gleboka wode i kazac tworzyc czegos na ksztalt hail to england czy into glory ride)
Smile
Odpowiedz

Cytat:jak dla mnie trzymanie poziomu WOTW jest rownoznaczne z nie robieniem niczego

no nie przesadzaj z drugiej strony. przecież utwory takie jak Hause of Death, Fight until we die, czy tytułowe WOTW to prawdziwy heavy-metalowy kop.
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):
Cytat:jak dla mnie trzymanie poziomu WOTW jest rownoznaczne z nie robieniem niczego

no nie przesadzaj z drugiej strony. przecież utwory takie jak Hause of Death, Fight until we die, czy tytułowe WOTW to prawdziwy heavy-metalowy kop.

ROTFL, ,,HoD" i ,,FUWD" sprawiają wrazenie kawałków robionych kompletnie ,,na odwal",pierwszy z nich to niemal cover ,,Power"(albo ,,Outlaw",jeden chuj).
Odpowiedz

no cóż, mnie się akurat te utwory podobają...no i są chyba o niebo lepsze niż "American..." czy "Nesun dorma" jesli chodzi o tę płytę.

a co to tego, że stare rzeczy były lepsze to prawda oczywista, jednak jak juz ktoś tu napisał, cieszmy się że mamy to co mamy, bo wcale nie jest tak źle
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Od nich zacząłem słuchać metalu... hmm... założę topic ze swoją historią Surprised w "who ja jestem" Smile a dokładnie od utworu I Belive (nie pamiętam jak sie to pisze) ponieważ już dawno przestałem go słuchać (słucham metalu od 3 lat [ta wiem po byku fest...] a Manowara przestałem z rok temu...) czemu ? bo zacząłem uważać że ich teksty są hmm... trochę przesycone (mi to słowo pasuje) no a teraz wolę coś z poezji śpiewanej... hmmm... chyba przesłucham dawne utwory Manowara Smile i powiem ManOwaR jest super Smile
Odpowiedz

WOTW jest milo sobie posluchac do snu. fakt - sa niektore kawalki fajne. ale nie TAK FAJNE jak te starsze killery. a jak sie pokazalo raz, ze mozna stworzyc cos naprawde fantastycznego w stylu powiedzmy Hail to England, to jak sie po tym slucha WOTW czuje sie zajebisty zawod. dlatego ja nie chce nic wiecej na poziomie ostatniego albumu.
Odpowiedz

Grzegorz napisał(a):Od nich zacząłem słuchać metalu... hmm... założę topic ze swoją historią Surprised w "who ja jestem" Smile a dokładnie od utworu I Belive (nie pamiętam jak sie to pisze) ponieważ już dawno przestałem go słuchać (słucham metalu od 3 lat [ta wiem po byku fest...] a Manowara przestałem z rok temu...) czemu ? bo zacząłem uważać że ich teksty są hmm... trochę przesycone (mi to słowo pasuje)

ROTFL,zastrzelić!
Odpowiedz

Grzegorz napisał(a):...

[Obrazek: madanimated.gif]
[Obrazek: beat_brick.png]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

na szczęście od nich nie zaczynałem słuchać metalu. Mięśniaki w skórach które im dodają pedalskiego image'u. Niech sobie walczą (tylko fight, i fight) mnie to nie przeszkadza bo tego typu muzyki po prostu nie lubie...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

Genocide napisał(a):na szczęście od nich nie zaczynałem słuchać metalu.

A od czego ,,na szczęście" zaczynałeś?
Odpowiedz

Kreator, Slayer, Deicide, Darkthrone, Morbid Angel, Death, Testament, Hypocrisy, Sinister, Dimmu Burgerzy( Tongue ), Venom, Carcass, Bolt Thrower, Wiadro, Behemocz, Isengard, CoF, Necrophagia, Daemonarch...
wystarczy ?
Odpowiedz

Genocide napisał(a):Kreator, Slayer, Deicide, Darkthrone, Morbid Angel, Death, Testament, Hypocrisy, Sinister, Dimmu Burgerzy( Tongue ), Venom, Carcass, Bolt Thrower, Wiadro, Behemocz, Isengard, CoF, Necrophagia, Daemonarch...
wystarczy ?

W jeden wieczór wszystko ściągnąłeś?
Odpowiedz

Nie, znajomy w starszym wieku miał setki kaset. U niego przesłuchiwałem a później wykupiłem (pozbywał sie wszystkiego).
Oczywiste jest że nie w jedną noc tego wszystkiego przesłuchałem, a co dopiero zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi i wyrobić swój własny pogląd jak i zdanie na temat kapel, ich członków i to czy są klaunami czy nie.

Koniec na ten temat.
Odpowiedz

A ja radzę Manowarowi zejść ze sceny, bo jeśli znowu wydadzą album pokroju WOTW (tzn. wtóny, zrobiony na jedno kopyto, conajmniej 3 kawałki to jakieś cholerne nieporozumienie) to niektórzy mogą sobie pomyśleć że robią to już tylko dla pieniędzy..
Odpowiedz

Z ManOwaR'em sytuacja wygląda jak z Metallicą- teraz albo dobry materiał i powrót w glorii, albo wypierdalać :>

BTW: Wyczaiłby ktoś słowa do tego kawałka, bo ja tak troszku tylko z moim średnim angielskim zrobiłem; a brzmi ciekawie :> Może jakiś link ewentualnie? Z góry dzięki Smile
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz