- Liczba postów:
- 108
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Cytat:jak dla mnie trzymanie poziomu WOTW jest rownoznaczne z nie robieniem niczego
no nie przesadzaj z drugiej strony. przecież utwory takie jak Hause of Death, Fight until we die, czy tytułowe WOTW to prawdziwy heavy-metalowy kop.
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
- Liczba postów:
- 108
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
no cóż, mnie się akurat te utwory podobają...no i są chyba o niebo lepsze niż "American..." czy "Nesun dorma" jesli chodzi o tę płytę.
a co to tego, że stare rzeczy były lepsze to prawda oczywista, jednak jak juz ktoś tu napisał, cieszmy się że mamy to co mamy, bo wcale nie jest tak źle
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
WOTW jest milo sobie posluchac do snu. fakt - sa niektore kawalki fajne. ale nie TAK FAJNE jak te starsze killery. a jak sie pokazalo raz, ze mozna stworzyc cos naprawde fantastycznego w stylu powiedzmy Hail to England, to jak sie po tym slucha WOTW czuje sie zajebisty zawod. dlatego ja nie chce nic wiecej na poziomie ostatniego albumu.
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
na szczęście od nich nie zaczynałem słuchać metalu. Mięśniaki w skórach które im dodają pedalskiego image'u. Niech sobie walczą (tylko fight, i fight) mnie to nie przeszkadza bo tego typu muzyki po prostu nie lubie...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Kreator, Slayer, Deicide, Darkthrone, Morbid Angel, Death, Testament, Hypocrisy, Sinister, Dimmu Burgerzy(

), Venom, Carcass, Bolt Thrower, Wiadro, Behemocz, Isengard, CoF, Necrophagia, Daemonarch...
wystarczy ?
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie, znajomy w starszym wieku miał setki kaset. U niego przesłuchiwałem a później wykupiłem (pozbywał sie wszystkiego).
Oczywiste jest że nie w jedną noc tego wszystkiego przesłuchałem, a co dopiero zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi i wyrobić swój własny pogląd jak i zdanie na temat kapel, ich członków i to czy są klaunami czy nie.
Koniec na ten temat.
- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
A ja radzę Manowarowi zejść ze sceny, bo jeśli znowu wydadzą album pokroju WOTW (tzn. wtóny, zrobiony na jedno kopyto, conajmniej 3 kawałki to jakieś cholerne nieporozumienie) to niektórzy mogą sobie pomyśleć że robią to już tylko dla pieniędzy..
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Z ManOwaR'em sytuacja wygląda jak z Metallicą- teraz albo dobry materiał i powrót w glorii, albo wypierdalać :>
BTW: Wyczaiłby ktoś słowa do tego kawałka, bo ja tak troszku tylko z moim średnim angielskim zrobiłem; a brzmi ciekawie :> Może jakiś link ewentualnie? Z góry dzięki
"All that's left to say is: Farewell"