• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

pieśnie nawet dobre, ale image trochę śmieszny
Odpowiedz

muzyka manowar jest niewskazana pozerom gdyż zniszczy ich !
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Ale wyjebał.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

ano dojebal Tongue pewnie kolejna prowokacja, podobnie jak w temacie o Slipknocie :?
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

hmm... wszytskie posty przeczytalem i jestem zdruzgotany... kurde, tak beznadzienych wypowiedzi to nawet dzieci w podstawowce nie maja... nie mowie oczywiscie do wszytskich, ale jednak do swietnej wiekszosci...

ja sprawe manowar rozwiaze inaczej: dobra kapela, ale sa inne, dorownujace jej... no i sa jeszcze lepsze...
co do calej manowarowskiej otoczki- kicha, ale chwytliwa, w koncu mowi sie o nich i sa na ustach calej rzeszy fanow metalu, niezaleznie od tego, czy manowar lubia, czy nie...
Odpowiedz

Kamil napisał(a):co do calej manowarowskiej otoczki- kicha, ale chwytliwa,

Odpierdol sie od Manowar, oni walcza o prawdziwy metal!
Odpowiedz

Dooobre...
Hegemon88- niszczysz czlowieku Big Grin
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Wiecie co? Jak otworzyli 2 temat o tej kapeli to myslałem ze co niektórzy dzadzą sobie spokój z wyzywaniem zespołu i nas jego fanów. Ale pietruszka nie... Ludzie weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie...

Pomimo wielu negatywnych głosów ManOwaR najlepszy jest... koniec posta.
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):Wiecie co? Jak otworzyli 2 temat o tej kapeli to myslałem ze co niektórzy dzadzą sobie spokój z wyzywaniem zespołu i nas jego fanów. Ale pietruszka nie... Ludzie weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie...

Echu.. ^^ Akurat na tym forum, to fani Manowara bardziej bluzgaja na ludkow, ktorzy za Adamsem & Co. nie przepadaja, niz na odwrot..

Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale.. Rolleyes
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale..

Eh no nie chodzi mi o to że wszyscy mamy pisać że ManOwaR jest zajebisty i koniec... Ale jeśli już krytykujemy to użyjmy może konkretnych argumentów a nie rzucajmy na lewo i prawo czosnkami i pietruszkami... a Wy drodzy fani ManOwaR też starajcie się pisać konkrety a nie bluzgi....

Tjaaa... Kumpel mi kiedyś powiedział że jestem w niektórych sprawach idealistą...
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):a Wy drodzy fani ManOwaR też starajcie się pisać konkrety a nie bluzgi....

konkrety?
MANOWAR NISZCZY!
Kto się pod tym nie podpisuje, ten pedał i dziwka szmata Angry
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale.. Rolleyes

No to chyba oczywiste ze osoby majace neutralne badz negatywne nastawienie do Manowar nie powinny sie tu wypowiadac.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Cytat:MANOWAR NISZCZY!

I tu się zgdzam w 100% Angry
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

A ja się nie podpiszę, ja mam własne zdanie Big Grin

MANOWAR MIAŻDŻY! Wink

a tak celem rozwinięcia nieco wypowiedzi, stworzyli jedne z najpiękniejszych ballad na heavymetalowym poletku, jeśli nie najpiękniejsze.
Odpowiedz

A babom tylko ballady we łbach :? W ManOwaR'ze nie o ballady sięrozchodzi. Tu rozchodzi sięo to, że ManOwaR ma rozpierdalać, rozłupywać czaszki jak orzechy, bo wszyscy wiemy, że: "Other bands plays, ManOwaR KILLS !!!" I to jest sedno sprawy. Ballady są dobre jako dodatek, ale tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko Laughing
Odpowiedz