• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Vangelis napisał(a):
Tilomus napisał(a):. co sądzicie o tym zespole, dla mnie jest on świetny i bardzo żałuje że, nie wydadzą już następnej płyty.
a gównp prawda bo czytałem że już idą kręcic następny album(masz złe żródło informacji) Laughing Surprised Mr. Green
O KURWA :LOLBig Grin ot nowy okaz na forum sie trafil - popatrz chlopcze czasem na daty - maj 2005 Big Grin kurwa nie no do piachu

A na nowy Manowar czekamy z niecierpliwoscia, bedzie KILL!
Odpowiedz

Nie inaczej!
nie moge sie juz doczekac
Odpowiedz

"heavy metal or no metal at all..whimps and posers,leave the hall!" i w tym momencie z koncertu musiało by wyjsc 80 % widowni +zespół Laughing
Odpowiedz

Eric sam zdobywa mięso na obiad poprzez akt upolowania bizona. A ty? żresz syjonistyczną mortadelę.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Wlasnie sam niedawno czytalem o tym fakcie.Najlepsze jest jednak to, ze poluje z samym lukiem.Stwierdza, ze ma wtedy blizszy kontakt z ofiara, okazujac przy tym wiekszy szacunek naturze. Wspanialy przyklad nie-pozera.
Bizona upolowal raz Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

jak jest taki true to powinien gołymi rękami tego bizona upolować ;P
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a mi sie kilka dni temu plyta Manowar na pol zlamala Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):Wlasnie sam niedawno czytalem o tym fakcie.Najlepsze jest jednak to, ze poluje z samym lukiem.Stwierdza, ze ma wtedy blizszy kontakt z ofiara, okazujac przy tym wiekszy szacunek naturze

Czyżby najnowszy Mystic Art? Wink

Valhalla napisał(a):a mi sie kilka dni temu plyta Manowar na pol zlamala Laughing

Ja bym się raczej zmartwił a nie śmiał Wink
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):Wlasnie sam niedawno czytalem o tym fakcie.Najlepsze jest jednak to, ze poluje z samym lukiem.Stwierdza, ze ma wtedy blizszy kontakt z ofiara, okazujac przy tym wiekszy szacunek naturze. Wspanialy przyklad nie-pozera.
Bizona upolowal raz
Ale juz chleb kupuje w piekarni
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

^
^
no coz peszek byl, w dodatku moja ulubiona. Skleic to jej nie skleje wiec chyba tylko to mi pozostalo.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Ale juz chleb kupuje w piekarni

nie kupuje chleba, bo mięsa nie wolno łączyć z pieczywem ani z ziemniakami.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

jest na Montignacu?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Keczap ,czemu to niby ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):a mi sie kilka dni temu plyta Manowar na pol zlamala Laughing

Masz prawo ściągnąć pirata w takim wypadku...

Tak patrze na to forum... To nie jest jakiś nieoficjalny fanklub Manowar? Listy przebojów i ilość użytkowników z Manowar w avatarze...

Rumian napisał(a):A na nowy Manowar czekamy z niecierpliwoscia, bedzie KILL!

Ja się modlę do Odyna, żeby był bardziej Battle Hymns lub Into Glory Ride od WOTWU...

A patrząc na singiel The Sons Of Odin, to mógłby być w klimatach King Of Kings, jeżeli już mają kontynuować ten styl. Takie najbardziej Outlawowe Smile (IMO najlepsza piosenka z Louder than Hell

wars: edytuj posty
Odpowiedz

Hieyan napisał(a):Tak patrze na to forum... To nie jest jakiś nieoficjalny fanklub Manowar? Listy przebojów i ilość użytkowników z Manowar w avatarze...
Zebys sie nie zdziwil :] poczytaj ten temat czy poszukaj w innych wypowiedzi o Manowar - sam choc uwielbiam ten zespol, wymiekam przy niektorych tekstach np. Ksiecia Big Grin
Odpowiedz