• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

maiden w polsce?:)

aXe Rose napisał(a):Po ile bilety??

No właśnie tego nie wiem Crying or Very Sad
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

nom super...zycze milej zabawy...ja mam chyba najdalej,bo z Danii bym musiala jechac,i tez nie jest moj ulubiony zespol,co innego jakby Metallica Big Grin ,tylko nigdy nie mam z kim Sad Crying or Very Sad ...pa zycze jeszcze raz udanej zabawy Tongue Big Grin Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):nom super...zycze milej zabawy...ja mam chyba najdalej,bo z Danii bym musiala jechac,i tez nie jest moj ulubiony zespol,co innego jakby Metallica Big Grin ,tylko nigdy nie mam z kim Sad Crying or Very Sad ...pa zycze jeszcze raz udanej zabawy Tongue Big Grin Laughing

Ale chyba do Danii częściej wpadają fajne zespoły niż do Polski, nie? Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

mój wpis ma numer 3127!podpisujcie się chociaż wątpie że coś z tego będzie.... Big Grin
---------------------------------------
IRON MAIDEN
Odpowiedz

Młody napisał(a):mój wpis ma numer 3127!podpisujcie się chociaż wątpie że coś z tego będzie.... Big Grin
z Księżyca spadłeś?? Smile 29 maja 2005 - Maiden w Chorzowie Smile
Odpowiedz

Znowu oni, juz mi sie rzygac, ciagle oni, ciagle jakies nowe dvd, eddie w zupie, dikinson na batoniku, bleee
Odpowiedz

LCF napisał(a):Znowu oni, juz mi sie rzygac, ciagle oni, ciagle jakies nowe dvd, eddie w zupie, dikinson na batoniku, bleee

No taak... :/
cóż....
nic sie z takim juz nie da zrobic.. niereformowalny
tak poza tym to WitamTongue

Jak ktos z Łodzi chce jechac na ten koncert prosze o kontakt gg: 2838118 bo załatwiam autokar Tongue 8) Big Grin
Up The Irons!!
Odpowiedz

bilety od 100 do 200zł z tego co pamietam Wink
Odpowiedz

100-150zł w przedsprzedaży i +20zł w dzień koncertu. Też rozważam wyjazd na ów koncert, kumpel mnie już od 2 tygodni namawia...ale z drugiej strony rozważam też zakup wiosła i nie wiem czy będzie z czego wygrzebać kasę jeszcze na bilecik Sad
Odpowiedz

Dosiek napisał(a):100-150zł w przedsprzedaży i +20zł w dzień koncertu. Też rozważam wyjazd na ów koncert, kumpel mnie już od 2 tygodni namawia...ale z drugiej strony rozważam też zakup wiosła i nie wiem czy będzie z czego wygrzebać kasę jeszcze na bilecik Sad

Wiosło nie ucieknie, a nie wiadomo, kiedy następny raz będą IM w Polsce Wink
Odpowiedz

Dokładnie, mają już swoje lata ^^
Zresztą skoro ma to być największa trasa koncertowa Ironów w Polsce żal byłoby nie pójść ;]~~~
Odpowiedz

pozostaje tylko zebrać ekipę z okolicy , coby samemu nie jechać i wio =P

ach .... *rozmarzony wrok*
333 - only half evil Big Grin
Odpowiedz

jesli chodzi dokladnie o ceny biletów to tak:
100zł plyta (na plycie dodatkowo bedzie sektor pod sceną tak jak na Metallice.. czyli kto pierwszy ten lepszy -> jesli sie ktos spozni nie bedzie mial szans aby przecisnac sie pod scene)
120 zł sektory siedzące gorsze
150 zł sektory siedzące lepsze Wink
200 zł sektor VIP czyli taki dla mnie Tongue
Up The Irons!!
Odpowiedz

Cenia sie, cienia.
Odpowiedz