06-06-2005, 03:46 PM
kocham Was

Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
![[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]](http://winogrono.net/pliki/482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg)
LCF napisał(a):W takim razie frontman Nile jest debilem (a tak lubilem ten zespol, ehh).
Cytat:Ale dla Ciebie łatwo być debilem... Wystarczy mieć inny gust i inne poglądy niż ty. Tak zauważyłam...
No to chyba wystarczajacy powod, nieprawdaz?
seelenleib napisał(a):LCF napisał(a):W takim razie frontman Nile jest debilem (a tak lubilem ten zespol, ehh).
Cytat:Ale dla Ciebie łatwo być debilem... Wystarczy mieć inny gust i inne poglądy niż ty. Tak zauważyłam...
No to chyba wystarczajacy powod, nieprawdaz?
czego jak czego ale braku konsekwencji Ci zarzucic mie mozna...
Vlkodlak napisał(a):kocham Wasa jak ja, nawet sobie nie wyobrażacie!
Scully napisał(a):ja tez :pVlkodlak napisał(a):kocham Wasa jak ja, nawet sobie nie wyobrażacie!
Emma napisał(a):kochajmy wszytskich :ptak jest!
aXe Rose napisał(a):Heh no właśnie... między fanami metalu występują niesamowite podziały, o tyle niesłuszne, że przecież wszyscy słuchamy podobnej muzy. Kiedyś jak szedłem w koszulce Metallici, to zaczepiło mnie na ulicy czterech fanów Mansona i zaczęli się ze mnie naśmiewać... Ale niestety ograniczeni ludzie są w każdej grupie... :?
Poza tym pokutuje wśród ludzi głupie przekonanie, że np. jeśli słuchasz zespołów bardziej znanych, jak Metallica czy Iron Maiden, to musi znaczyć, że jesteś początkujący albo pozer. A przecież wielu ludzi po prostu wybiera takie zespoły nie przez nieznajomość innych, tylko przez to, że wydają mu się najlepsze.