• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ludzie opamiętajmy się!!!!!!!!!!

Nie, chodzi o to, ze niekotre zespolyhanbia dobre imie tej muzyki. Sa takim badziewiem, ze nazywanie tego metalem jest niczym innym, jak obrazą.

Inna sprawa, to wyscig 'kto jest bardziej mroczny true pagan-satan-death-black-ns-killer-necro-blood (...)-heavy metalem. Zazwyczaj wyraza sie to przez sluchanie nikomu nieznanych podziemnych kapelek, ktore najczescej graja dno, a nie muzyke (ale za to, jak trÓ) i wyszydzanie fanow zespolow, majacych wiecej niz 50 fanow...

I jedna rzezc i druga sa zle.
"All that's left to say is: Farewell"

ReTuRn napisał(a):Nie, chodzi o to, ze niekotre zespolyhanbia dobre imie tej muzyki. Sa takim badziewiem, ze nazywanie tego metalem jest niczym innym, jak obrazą.

Hahahhahaha.
Chcesz o tym porozmawiac?

ReTuRn napisał(a):Inna sprawa, to wyscig 'kto jest bardziej mroczny true pagan-satan-death-black-ns-killer-necro-blood (...)-heavy metalem. Zazwyczaj wyraza sie to przez sluchanie nikomu nieznanych podziemnych kapelek, ktore najczescej graja dno, a nie muzyke (ale za to, jak trÓ) i wyszydzanie fanow zespolow, majacych wiecej niz 50 fanow...

BUAHAHAHAHHAHAHA
A sluchales tych nieznanych kapelek? Powiedz nam o nich cos jeszcze.

ReTuRn napisał(a):I jedna rzezc i druga sa zle.

I o to kvrwa chodzi! Angry
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!

Okropne, tak mnie obraziles, ze zamkna sie w sobie i zaczne sie moczyc w nocy Wink

Ja cie nie mialem na celu obrazic. Zal mi tylko takich ludzi.

No to w takim razie zal jest nam nas wzajemnie Wink

Moim zdaniem wojna pomiędzy metalami panuje tylko na forum. Byłem na trzy dniowej wycieczce w Zakopcu. Siedzimy sobie na balkonie patrzymy idą jakieś metale do domku obok. Mało myśląc wstałem uniosłem piwo i krzyknołem mniej więcej "AAAAAAAAAAAAAAAAAA"
Oczywiście oni odkrzykneli coś podobnego i tego samego wieczoru razem piliśmy i było super. Podobnie sprawa wyglądała z drugim domkiem. Dodam że oni byli w klimacie heavy a my w black/death ale to nam wogóle nie przeszkadzało.

a jak by to były punki??

Szczerze? Zgadzam się z wiekszością z was, ale prawda jest taka, że niektórzy 'tru' (tzn. kostka, pieszczochy, glany, skóra, czerń) szydzą ze mnie, bo kostka mi nie pasuje do mojego charakteru - nie noszę, czerń lubię, ale inne kolory też, a skóry też nie noszę. Takie mam przekonania i ich nie zmienię. Po co zabijać taką ilość zwierząt? Ale kiedy przyjdzie mi z nimi gadać, to (mimo, że rocka - różnych odmian, również metalu - słucham od roku dopiero i znawcą nie jestem) o tej muzyce wiem dużo więcej niż 'oni'. I kto jest bardziej true? Angry

[Tylko błagam nie róbcie offtopicu, że mam dzikie poglądy na temat zabijania i krzywdzenia zwierząt - tego już się nasłuchałam trochę i mi starczy Evil or Very Mad ]
Want excitement don't get none I go wild

Nie dzikie, jestes zwyczajnie jebnieta! Nie inaczej!

Jej prawo mieć takie poglądy, z którymi wprawdzie absolutnie się nie zgadzam.

PS: Kostek też nie lubię.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Taaa, chyba muszę szybko biec kupić sobie glany i inne metalowe akcesoria i przykleić dłuższe włosy bo nie pasuję do wizji metala :/. Chyba nie chodzi o to, żeby udowadniać sobie i pokazwyać innym, jakim to się jest "TRU".
Ps. Chyba Ciebie, Kethy, nawet w Wałczu tak nie podsumowali za wegetarianizm:/(Brawa dla LCF za jego poziom)
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)

Cytat:Jej prawo mieć takie poglądy, z którymi wprawdzie absolutnie się nie zgadzam.

Dokladnie. Skoro to nie komunizm, ani inne lewackie scierwo, to niech sobie na wlasna szkode mysli, co chce...

ReTuRn napisał(a):
Cytat:Jej prawo mieć takie poglądy, z którymi wprawdzie absolutnie się nie zgadzam.

Dokladnie. Skoro to nie komunizm, ani inne lewackie scierwo, to niech sobie na wlasna szkode mysli, co chce...

Na własną szkodę? Niech wam będzie...
A faktycznie - nawet w takiej popierdółce jak Wałcz tak mnie nie podsumowali... Evil or Very Mad
Want excitement don't get none I go wild

Witos napisał(a):Taaa, chyba muszę szybko biec kupić sobie glany i inne metalowe akcesoria i przykleić dłuższe włosy bo nie pasuję do wizji metala :/. Chyba nie chodzi o to, żeby udowadniać sobie i pokazwyać innym, jakim to się jest "TRU".

Metale to syf, ja mam krotkie wloski i nie chodze na czarno.

Cytat:Ps.(Brawa dla LCF za jego poziom)

A dziekuje dziekuje. Staram sie jak moge.

Cytat:Metale to syf, ja mam krotkie wloski i nie chodze na czarno

A ja jestem łysy i od niedawna chodze w dresie....
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości