10-03-2004, 10:56 PM
To forum i tak jest jeszce w miarę lajtowe
. Czytałam kilka innych forów internetowych związanych z tematyką metalową..tam sie jadą
. A zapisałam się dopiero do tego forum ze względu na to, że jest dość nowe i się nie zagubiłam w ilości topików i postów itp 
Wracając do tematu.. dyskusja jest jak najbardziej wskazana, ale rozsądna, z argumentami i według zasad dyskusji
Jeden słucha drugiego, bez bluzgania. Jeśli ktoś chce sobie pobluzgać na kogoś, niech idzie na irca kanał #bluzgi.
Wiadomo, że można się lekko zirytować, kiedy dyskusję się przegra, ale przegrywać też trzeba umieć
Nie tylko na forum, ale i w życiu.
A co do zmiany na lepsze... jeśli chce się zmienić świat, trzeba zacząć od siebie

Wracając do tematu.. dyskusja jest jak najbardziej wskazana, ale rozsądna, z argumentami i według zasad dyskusji

Wiadomo, że można się lekko zirytować, kiedy dyskusję się przegra, ale przegrywać też trzeba umieć

A co do zmiany na lepsze... jeśli chce się zmienić świat, trzeba zacząć od siebie

Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
![[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]](http://winogrono.net/pliki/482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg)