• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lordi

Co sadzicie o tym zespole?
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

Hmm... Słyszałam kilka kawałków tej kapeli i szczerze mówiąc nie wywarły na mnie większego wrażenia. Za to image muzyków mnie rozwalił Laughing
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Elfendur napisał(a):Co sadzicie o tym zespole?
Kiczowaty image,a muza taka sobie.Można z nudów posłuchać.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Nigdy wczesniej tej kapelki nie slyszalem.. Wlazlem jednak na ich glowna stronke i obejrzalem 3 klipy.. Muza- kiepawa.. Image- jakos nijak nie pasuje mi do muzyki Lordi.. szybciej widzialbym w nim kapelke brzdakajaca a la Kredki..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Lordi Rules A kredki sa Za*****
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

Takie tam śmieszne leśne ludki!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Wyglądają jak pomarszczone ziemniaki.

Wrażenia? Nijakie.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Hyh.. zaczynam tolerowac te LOrdi.. image nadal mnie wkurza (nie lubie Evil Dead- chyba na tym wzorowal sie zespol?) ale muza.. juz nie jest kiepawa.. jest ok =)

W sumie nienajgorsza kapelka..
Odpowiedz

oj dzemik ty juz lepiej nic nie mof Tongue (za duzo dżemu ;D)
Odpowiedz

Dlaczego? Taki rock + metal a la Kiss.. Sa gorsze kapelki (nie bede zarzucal nazwami bo jeszcze pare osob sie zapieni =P)
Odpowiedz

Wlasnie kupilem 'Get Heavy' (chyba naprawde nie mialem juz na co wydac kaski =P).. Ostrzezenie dla kogos komu spodobalyby sie utworki zamieszczone na oficjalnej stronie i zapragnalby kupic plytke.. Oprocz 3 zamieszczonych na stronce piosnek oraz 'Get Heavy' i 'Rock The Hell Outta You' pozostale utwory to balladki lub pol balladki.. Wiec zeby nikt sie nie zawiodl.. Swoja droga balladki prezentuja podobny poziom jak inne utwory Lordi.. nic specjalnego.. ale posluchac mozna..
Odpowiedz

Smile devil is a loser and he's my bitch!!!!!lordi rządzi!!!![/u][/i][/b]
Odpowiedz

Bolt Thrower rowniez! =D Zwlaszcza Mercenary.. =)
Odpowiedz

Lordi w sumie może być,chociaż niczym się nie wybija z tłumu.No,może poza imagem Laughing Jak dla mnie całkiem porządna kapela,ale rewelacją nie jest.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Co do muzyki sie niewypowiem ,bo niesłyszałem tego osobnika jego mozliwości wokalnych gitar itp Big Grin natomiast widziałem go i musze powiedzieć ze wygląda jak pajac...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości