• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lordi

mają ładnie wykonaną stronę... to chyba jedyna pozytywna cecha tego zespołu.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Single do ktorych zrobili teledyski byly fajne a i te ich brzebranka nie sa zle Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Fajna kapela,można posluchać...tylko trochę dziwny
image(ale co zrobić Smile )
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Btw.. Czy ktos wie gdzie w Polsce mozna kupic Monsterican Dream?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

muzyka ma dobrym poziomie, zadziwiający image (na pierwszy rzut oka, nie słysząc muzyki można by rzec że to kapela BM Smile )
Odpowiedz

Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespółTongue mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządziTongue
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

eddie napisał(a):Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespółTongue mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządziTongue
ty się lepiej zastanów nad swoim postem Evil or Very Mad
Odpowiedz

mi tam sie to w sumie podoba Big Grin troche smiesznie wygladaja a graja hmm calkiem fajnie choc przyznac musze ze jakos szczegolnie mnie nie zachwycili
Odpowiedz

Jak dla mnie bardzo miłe dla ucha, ale nie ma się nad czym rozpływać. Przyznam, że podoba mi się Smile
A ich image jest zaiste baardzo ciekawy - zdecydowanie dopracowany - maski, stroje - nietandetne w swojej kiczowatości. Podoba mi się Tongue
Odpowiedz

Najciekawsze jest to ze wszystkie maski i stroje robi sam Mr Lordi.. Wink Podziwam czlowieka.. ;]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Odwalił kawał świetnej roboty, bo kreacje te są cholernie dopracowane ... A ich muzyka coraz bardziej mi się podoba ^^
Odpowiedz

fuuuu połączone z buehehehehe Laughing takie dzwięki wydawałem z siebie po oglądnięciu i usłyszeniu jednego teledysku (tego z kamerą).
ich muza jest dla mnie płaska (wiem nie powinienem oceniać kapeli po jednym teledysku ,ale nie sądze żeby lordi dał rade mnie czymś jeszcze zaskoczyć)
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink

To kobieta ^_-
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości