• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Living Colour

Nie wiem jak inni, ale moje zdanie jest takie, że czarni nie powinni sie brać za cieżkie brzmienia jakoś mi nie pasują do tego stylu muzyki. Lepiej niech zostaną przy swoich rapowskich rytmach Wink
Odpowiedz

Koleś, jesteś śmieszny. Hendrixa nigdy nie słuchałeś? Murzyn. Tak jak muzycy living Colour
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Koleś, jesteś śmieszny. Hendrixa nigdy nie słuchałeś? Murzyn. Tak jak muzycy living Colour

Oczywiscie, że słyszałem, ale Hendrix to legenda i chyba jedyny znakomity czarny gitarzysta i piosenkarz rockowy.
8)
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
Quostek napisał(a):Koleś, jesteś śmieszny. Hendrixa nigdy nie słuchałeś? Murzyn. Tak jak muzycy living Colour

Oczywiscie, że słyszałem, ale Hendrix to legenda i chyba jedyny znakomity czarny gitarzysta i piosenkarz rockowy.
8)

Najpierw posłuchaj LC, dopiero potem mów. A jeśli moja rekomendacja nie wystarczy: Livingami swego czasu zachwycał się Piekarczyk z TSA.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Gitarzysta LC gra na tegorocznej Rawie. A co do LC to znam tylko pojedyncze kawałki, fajne są, ale nie mam zbyt wiele do powiedzenia o tej kapeli Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości