11-18-2006, 11:33 AM
"Creeping Death" dziś diebiutuje. I nie wciskać mi minusów

Cytat:sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOL fajny avatar i podpis... n
Rumian napisał(a):sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOLfajny avatar i podpis... n/c
ReTuRn napisał(a):Cytat:sorry za OT ale Stigus sie nam strasznie zly i mhroczny stal LOL fajny avatar i podpis... n
Ale błędu ort w avatarze się nie ustrzegł ;>
Ghost_82 napisał(a):"Creeping Death" dziś diebiutuje. I nie wciskać mi minusów
statekx napisał(a):XdkyX napisał(a):uwazam ze wszyscy jestescie pedalami bo nie doceniliscie mocy Rycha PejiTy to sie lepiej najpierw dowiedz jakiej jestes plci.
Ambivalent napisał(a):Genialny ? Hmm dla mnie max dobry. Pierwsze dwa utwory z RTL zjadaja go bez popity. W zasadzie wole od niego tez Trapped Under Ice. Wink
Ambivalent napisał(a):Ghost_82 napisał(a):"Creeping Death" dziś diebiutuje. I nie wciskać mi minusów
co za pech ,ze nie przepadam za tym utworem
R_amze_S napisał(a):Hola,hola,przeca nie od dziś wiadomo ze NAJLEPSZYM utworem na RTL jest FWTBT.Amen.
R_amze_S napisał(a):A "Creeping Death" z lekka przynudza
Ambivalent napisał(a):Ja tam wole FFWF i RTL .To znaczy ja wcale nie twierdze ze to są słabe kawałki,co to to nie.FFWF sieje zniszczenie!
XdkyX napisał(a):twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mamtwojego starego?