Lista Przebojów - Komentarze -
Danzig - 10-28-2006
komentarze i dyskusje na temat listy przebojów ...
dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ... rzeczywiście tak bardzo lubicie ten utwór czy głosujecie bo "klasyka" ?
-
Ghost_82 - 10-28-2006
Akurat ten utwór mnie nie dziwi. Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Painkiller" Judasów
-
balzac - 10-28-2006
Mam nadzieje, że przebojem zostanie 'Wild Thing' The Troggs, albo 'Oh Pretty Woman' Orbisona.
-
Ghost_82 - 10-28-2006
Nie żartuj
-
balzac - 10-28-2006
Ghost_82 napisał(a):Nie żartuj 
Nie żartuje
Re: Lista Przebojów - Komentarze -
MaFFej - 10-28-2006
Danzig napisał(a):dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ...
Ghost_82 napisał(a):spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów 
Wogóle dziwna ta lista

hock: .
PS. Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery. Aha... i jak to jest? Limit do 60? Najsłabsze odpadają?
-
ReTuRn - 10-28-2006
Cytat:Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów
I Under jolly roger jakoś niesamowicie nisko
-
Ghost_82 - 10-28-2006
Już nie wspomne o Motorhead.
-
Ramone - 10-28-2006
Cóż za pozer ścierwiszcze dało Death 'dół"..to już lepiej nic nie dać
A tak na poważnie to ciekawy pomysł , a wysoka pozycja paranaid wcale mnie nie dziwi..bardziej dziwi mnie tak mało 'okej' na Slayera.
Re: Lista Przebojów - Komentarze -
The Stig - 10-28-2006
MaFFej napisał(a):Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery.
Popieram !
-
KISIEL - 10-28-2006
Ogólnie ciekawie. Kiedy forum "Metalheart" powoli przestaje istnieć - nasze się rozwija

Z Paranoid'em jest wszystko w porządku, nie rozumiem oburzeń. Natomiast fani DM się opierdzielają
-
RamzeS - 10-28-2006
Slayer i Motorhead powoli zajmują należne im miejca.
-
Danzig - 10-28-2006
Niektóre propozycje mnie dziwią

jakoś nie widze szans dla The Troggs , Moonspell ,czy Sepultury ...
-
MaFFej - 10-28-2006
Dlatego ja nie zarzucam kawałków np. Loudness, FLower Travellin' Band czy choćby Flied Egg

.
-
Danzig - 10-28-2006
ale wsadzanie utworów na które i tak większość zagłosuje też nie jest wyjściem ...