11-14-2006, 08:02 PM
Numer 92 (na razie): Kury - Szatan
Głosujcie
Głosujcie

ReTuRn napisał(a):CZy to forumm jest NA TYLE gejowskie, by Biała Flaga zdobyła 5 minusów? :>:>:>:>:>Nie inaczej, kutfa, nie inaczej. To już jest przegięcie do potęgi. Ciekaw jestem, czy ziomki, które dawały minusy dla tego utworu kiedykolwiek go słyszały. Mam nadzieję, że nie i że przemawiała przez nich zwykła zawiść, bo im kilka postów skasowałem
warsadal napisał(a):Hoho, wątpię. Tak samo jest z numerem 'Spierdalacz' Pogodno, czy teraz z 'Szatanem' Kur :? .ReTuRn napisał(a):CZy to forumm jest NA TYLE gejowskie, by Biała Flaga zdobyła 5 minusów? :>:>:>:>:>Nie inaczej, kutfa, nie inaczej. To już jest przegięcie do potęgi. Ciekaw jestem, czy ziomki, które dawały minusy dla tego utworu kiedykolwiek go słyszały.
Nevermore napisał(a):Ej no balzac nie napierdalaj tak nowymi utworami bo za chwile połowa listy będzie twoja.Dajcie luz, niech przez tydzien-dwa lista się uporządkuje bez dodawania nowych numerów.Połowa listy moja? Wrzucam nowe kawałki raz na jakiś czas. Swoje pretensje kieruj np. do Stiga czy Flying Corpse