• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lista Przebojów - Komentarze

komentarze i dyskusje na temat listy przebojów ...
dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ... rzeczywiście tak bardzo lubicie ten utwór czy głosujecie bo "klasyka" ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Akurat ten utwór mnie nie dziwi. Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Painkiller" Judasów Wink
Odpowiedz

Mam nadzieje, że przebojem zostanie 'Wild Thing' The Troggs, albo 'Oh Pretty Woman' Orbisona. Wink
Odpowiedz

Nie żartuj Wink
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Nie żartuj Wink
Nie żartuje Wink
Odpowiedz

Danzig napisał(a):dziwi mnie tak wysokie miejsce Paranoid ...

Ghost_82 napisał(a):spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów Wink

Wogóle dziwna ta lista Confusedhock: .

PS. Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery. Aha... i jak to jest? Limit do 60? Najsłabsze odpadają?
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Cytat:Ale spodziewałem się lepszego notowania dla "Pinkiller" Judasów

I Under jolly roger jakoś niesamowicie nisko Neutral
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Już nie wspomne o Motorhead.
Odpowiedz

Cóż za pozer ścierwiszcze dało Death 'dół"..to już lepiej nic nie dać Laughing
A tak na poważnie to ciekawy pomysł , a wysoka pozycja paranaid wcale mnie nie dziwi..bardziej dziwi mnie tak mało 'okej' na Slayera.
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Przydała by się jakaś opcja do segregowania kawałków tak żeby można było looknąć na jakie już oddaliśmy głos a na jakie nie i/lub zerknąć na ostatnio dodane numery.

Popieram !
Odpowiedz

Ogólnie ciekawie. Kiedy forum "Metalheart" powoli przestaje istnieć - nasze się rozwija Tongue Z Paranoid'em jest wszystko w porządku, nie rozumiem oburzeń. Natomiast fani DM się opierdzielają Evil or Very Mad
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Slayer i Motorhead powoli zajmują należne im miejca.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Niektóre propozycje mnie dziwią Big Grin jakoś nie widze szans dla The Troggs , Moonspell ,czy Sepultury ...
Odpowiedz

Dlatego ja nie zarzucam kawałków np. Loudness, FLower Travellin' Band czy choćby Flied Egg Big Grin .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

ale wsadzanie utworów na które i tak większość zagłosuje też nie jest wyjściem ...
Odpowiedz