- Liczba postów:
- 285
- Liczba wątków:
- 20
- Reputacja:
-
0
Jedna z moich ulubionych kapel post blackowych. Znienawidzeni przez ortodoksyjnych metali za elektroniczne brzmienie i automat perkusyjny mistrzowie symfonicznego grania, niszczą wg. mnie większość kapelek "symfo blackowych". Jak odbieracie ich muzykę?
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie to troche za malo sympho w tym blacku.. I wokal nieszczegolny.. Poza tym zastrzezen wiekszych nie mam.. Ot, kolejna porzadna kapela sympho black, pozbawiona jednak bozej iskry..
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
O tak LA jest konkretna kapela. Mialem szczescie slyszec Ad Noctum i Epitome Of Illusions - wrazenia jak najbardziej pozytywne. Druga, choc mniej melodyjna, nie ustepuje pierwszej. Mysle, ze niebawem blizej zapoznam sie z ta pozycja.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Zdecydowanie Moon in the scorpio najlepsze, pozniej z plyty na plyte niestety bylo coraz slabiej ale nadal milo sie tego sluchalo... kto wie, moze jakby sie nie rozpadli wrocili by muzycznie do swoich najwiekszych dokonan... a moze nadal byloby coraz slabiej, az by sie nie dalo sluchac
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 187
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
4 genialne albumy (chociaz Moon...trzeba słuchać w lesie podcasz pełni)...nic dodać nic ująć
fucking kurwa darkness spirytus vodka
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Daj spokój...Zespoł maksymalnie chujowy. Jedynie "MitS" daje od biedy rade, głownie dzięki "Darkzone Martyrium". Nie wiem jakby to ująć , ale ich muzyka wydaje mi sie jakaś taka... sztuczna:/
- Liczba postów:
- 187
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
nie zgadzam sie, MITS wybija sie na tle pozostałych bardzo ale następne też rozpierdalają
fucking kurwa darkness spirytus vodka
- Liczba postów:
- 451
- Liczba wątków:
- 25
- Reputacja:
-
0
dla mnie nalepsza to Ad Noctum...ale In Abhorrence tez miecie. dla mnie to w ogole kapela genial;na i nie do podrobienia