Forum Rockmetalshop
Limbonic Art - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Limbonic Art (/thread-limbonic-art)

Strony: 1 2

Limbonic Art - Nightal - 10-30-2005

Jedna z moich ulubionych kapel post blackowych. Znienawidzeni przez ortodoksyjnych metali za elektroniczne brzmienie i automat perkusyjny mistrzowie symfonicznego grania, niszczą wg. mnie większość kapelek "symfo blackowych". Jak odbieracie ich muzykę?

- Dżemik - 10-30-2005

Jak dla mnie to troche za malo sympho w tym blacku.. I wokal nieszczegolny.. Poza tym zastrzezen wiekszych nie mam.. Ot, kolejna porzadna kapela sympho black, pozbawiona jednak bozej iskry..

- Nightal - 10-30-2005

Dżemik napisał(a):Jak dla mnie to troche za malo sympho w tym blacku
Może na późniejszych wydawnictwach mało, ale na 2 pierwszych płytach za mało symfo?

- Dżemik - 10-30-2005

A nie wiem.. Smile Slyszalem 3 ostatnie plyty..

- Nightal - 10-30-2005

Więc polecam "Moon in the scorpio". Zapewniam Cie, że zmienisz zdanie Wink

- wilk_fenriz - 10-30-2005

generalnie nie jest to moj ulubiony rodzaj muzyki ale...no cholera lubie ich Smile zwłaszcza "epitome of illusion"

- Nurgle_666 - 10-30-2005

Cytat:Więc polecam "Moon in the scorpio". Zapewniam Cie, że zmienisz zdanie

O tak , cudowna płytka 8) 8) 8) 8)
Chociaż ogólnie cała dyskografia Limbonic Arta jest niezła...
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Pozdrawiam

- RamzeS - 10-30-2005

A moim zdaniem zespól nadaje sie do zaorania Laughing

- Nightal - 10-30-2005

R_amze_S napisał(a):A moim zdaniem zespól nadaje sie do zaorania Laughing
Bo Ty ortodoks jesteś Wink

- Neth - 11-04-2005

O tak LA jest konkretna kapela. Mialem szczescie slyszec Ad Noctum i Epitome Of Illusions - wrazenia jak najbardziej pozytywne. Druga, choc mniej melodyjna, nie ustepuje pierwszej. Mysle, ze niebawem blizej zapoznam sie z ta pozycja.

- spellbound - 11-14-2005

Zdecydowanie Moon in the scorpio najlepsze, pozniej z plyty na plyte niestety bylo coraz slabiej ale nadal milo sie tego sluchalo... kto wie, moze jakby sie nie rozpadli wrocili by muzycznie do swoich najwiekszych dokonan... a moze nadal byloby coraz slabiej, az by sie nie dalo sluchac

- Kuman666 - 12-27-2006

4 genialne albumy (chociaz Moon...trzeba słuchać w lesie podcasz pełni)...nic dodać nic ująć

- RamzeS - 12-27-2006

Daj spokój...Zespoł maksymalnie chujowy. Jedynie "MitS" daje od biedy rade, głownie dzięki "Darkzone Martyrium". Nie wiem jakby to ująć , ale ich muzyka wydaje mi sie jakaś taka... sztuczna:/

- Kuman666 - 12-27-2006

nie zgadzam sie, MITS wybija sie na tle pozostałych bardzo ale następne też rozpierdalają

- Hallvard - 12-28-2006

dla mnie nalepsza to Ad Noctum...ale In Abhorrence tez miecie. dla mnie to w ogole kapela genial;na i nie do podrobienia