01-27-2007, 11:37 AM
NIech leczą sobie nawet chujowo -> nie zamoje pieniądze. Wolałbym te pinieądze przeznaczyć np. edukacje moich przyszłych dzieci albo nawet na to by się zajebać.
It rained, but we cheered ...
Ramone napisał(a):nie ważne czy legalnie (po legalizacji) czy nie(obecnie).Wazne. Dzisiaj za posiadanie dragow mozesz isc do pierdla. A jest to tylko kwestia mozliwosci dysponowania własnym cialem.
Ramone napisał(a):Ten artykuł do ,którego dałeś link to porażka.Facet daje takie argumenty ,że mi się go żal robi.Co do tematu : wydaje mi się ,ze legalizacja nic nie zmieni.Ci co chcą 'zasmakować' narkotyków to je dostaną i nie ważne czy legalnie (po legalizacji) czy nie(obecnie).zasadniczo to pierdolisz - w momencie legalizacji na 99% w sklepach monopolowych pojawilyby sie prochy a panstwo nalozyloby na nie akcyze tak jak na fajki czy alkohol (przeciez jakby na to nie patrzec to szczegolnie alkohol tez jest narkotykiem) - mysle ze kazdy kto chcialby kupic towar szedlby do monopolu, bo byloby to pewniejsze niz kupowanie u jakiegos dealera, tak jak znaczna wiekszosc ludzi kupuje wodke w monopolu a nie z tzw. "mety", a wydatki na leczenie mialyby sie wowczas nijak do zyskow panstwa z akcyzy
Rumian napisał(a):w momencie legalizacji na 99% w sklepach monopolowych pojawilyby sie prochy a panstwo nalozyloby na nie akcyze tak jak na fajki czy alkohol (przeciez jakby na to nie patrzec to szczegolnie alkohol tez jest narkotykiem) - mysle ze kazdy kto chcialby kupic towar szedlby do monopolu,Jesli chodzi o np.marysie to raczej w aptekach. Mysle,ze to bardzo ograniczylo by mozliwosc zakupu dragow przez nieletnich.Ja osobiscie duzo bardziej wierze w rozsadek farmaceuty niz baby z monopolowego po zawodowce.
Kuman666 napisał(a):Ćpunów do gett a potem do gazu!!!Chociaż uzasadnij zanim ktoś Cie zaora.
balzac napisał(a):Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usuniete!Kuman666 napisał(a):Ćpunów do gett a potem do gazu!!!Chociaż uzasadnij zanim ktoś Cie zaora.
Krzychun napisał(a):Jesli chodzi o np.marysie to raczej w aptekach. Mysle,ze to bardzo ograniczylo by mozliwosc zakupu dragow przez nieletnich.Ja osobiscie duzo bardziej wierze w rozsadek farmaceuty niz baby z monopolowego po zawodowce.w koncu spirytus tez można kupić w aptece
Kuman666 napisał(a):Ćpunów do gett a potem do gazu!!!Niestety z twoimi rodzicami się nie udało i dlatego mozemy z toba prowadzic kontruktywne dyskusje na poziomie
Kuman666 napisał(a):Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usunieteChodź chodź, niedojebana nazistowska popierdółko z tchórzofretką w majtach. Wyrucham cię z kondomem z papieru ściernego i od razu zaczniesz chodzić jak jebany szwajcarski sikor.
Kuman666 napisał(a):Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usuniete!