02-27-2005, 02:15 PM
Co myślicie o tej genialnej stonerrockowej kapeli? Jak dla mnie są nie do pobicia, a każdą płytę uważam za arydzieło. Mam nadzieję, że są tu fani tej nie istnięjącej już niestety kapeli.
Necroblood napisał(a):Co myślicie o tej genialnej stonerrockowej kapeli? Jak dla mnie są nie do pobicia, a każdą płytę uważam za arydzieło. Mam nadzieję, że są tu fani tej nie istnięjącej już niestety kapeli.Ja jestem fanem tej kapeli, a topic, żem przeoczył
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Nargothrond napisał(a):http://images.publicradio.org/content/20...eodm_2.jpg Kyuss? To jakies pustynne pedalstwo z paleniem marihuany i przesterowanymi gitarami? Liczą się tylko wąsy Nietzschego i rockabilly!
Przemek87 napisał(a):PS Niech ktos odkurzy temat o Red Hotach bo ja nie mogę bo ja mam ostatni post tamO zgrozo. A w jakim celu? Będzie się coś u nich ciekawego działo, to pewnie ktoś o tym napisze.