• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KURT COBAIN

to poprostu uszanuj to ze niektorzy lubia Go . Po prstu szacunek ale nie wiem czy on tak nikim byl ... a co do hery wiem ze byla przekroczona dawka smiertelna ze 3x jak dla Kurta nie powiem ile bo narazie chce zobaczyc z 20 zrodel w ktorcyhbedzie to opisane i dopiero bede mogl powiedziec z czystym sumieniem ile mam jedna liczbe ale przemilcze... vel Pozdr for U Smile
:laughing:
Odpowiedz

8) ej no ludzie...... bez przesady. Każdy ma swoje własne zdanie i nich je wypowie ale bez obrażania innych, szczególnie tych nieżyjących:/
Draconi
Odpowiedz

Kurt to mój bóg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
And if you save yourselve, you will make him happy He'll keep you in a jar, then you'll make him happy He'll give you breathing holes, then you'll make him happy He'll cover you with grass, than you'll make him happy now
Odpowiedz

Killy napisał(a):Kurt to mój bóg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Serio? To jakas nowa religia? sekta?
Troche mecza osoby ,co nagle zaczely sluchac Nirvany,bo to sie modne staja,a Kurta wywyzszaja ponad wszystko itp. taki przyklad podaje Tongue Evil or Very Mad
Hmmm...ostatnio czytalam,ze Kurt i Axl Rose nie nawidzili sie nawzajem,czyzby to bylo prawda? Rolleyes Question :? Rolleyes Confusedhock:
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Killy napisał(a):Hmmm...ostatnio czytalam,ze Kurt i Axl Rose nie nawidzili sie nawzajem,czyzby to bylo prawda? Rolleyes Question :? Rolleyes Confusedhock:
tak to jest prawda...nienawidzili sie...i nie tylko oni...cala Nirvana nienawidzila Gunsow a Gunsi Nirvane...nawet doszlo kiedys do kilku bujek poza scena...ale z reszta dluga historia...mozesz o tym przeczytac w ksiazce o Nirvanie "Pod ciezarem nieba"..ale nie jest napisana ta historia tam obiektywnie...w ksiazce jest napisane ze Kurt byl "swiety" tylko Axl byl pozerem itp i ciagle sie do niego rzucal...no ale wiadomo kazdy fan powie cos innego...wiem napewno ze to Kurt zaczal..ale z reszta to dluuuga historia....
Odpowiedz

Ja Nirvany słucham od powiedzmy 2 lat, i wcale nei dlatego, że jest modna... tlyko dlatego że pożyczylam płytke i pokochalam ich muzyke, którą wielu krytykóje, ale niech gadają.... Ważne są nasze osobiste uczucia, nie to co mówią inni. Nie wnikam w to czy Kurt byl mąrdy, czy byl idiotą, ale szanuje go za to co zrobil dla muzyki. Mi osobiscie sie to podoba, a jeśli ktoś nazwie to pianiem, to ja nazwe blackmetalowe wokale wyciem Wink (a obydwa sa wporządku) 8) <peace> wszystkim.
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

velvetova napisał(a):
Killy napisał(a):Hmmm...ostatnio czytalam,ze Kurt i Axl Rose nie nawidzili sie nawzajem,czyzby to bylo prawda? Rolleyes Question :? Rolleyes Confusedhock:
tak to jest prawda...nienawidzili sie...i nie tylko oni...cala Nirvana nienawidzila Gunsow a Gunsi Nirvane...nawet doszlo kiedys do kilku bujek poza scena...ale z reszta dluga historia...mozesz o tym przeczytac w ksiazce o Nirvanie "Pod ciezarem nieba"..ale nie jest napisana ta historia tam obiektywnie...w ksiazce jest napisane ze Kurt byl "swiety" tylko Axl byl pozerem itp i ciagle sie do niego rzucal...no ale wiadomo kazdy fan powie cos innego...wiem napewno ze to Kurt zaczal..ale z reszta to dluuuga historia....
Po pierwsze to ja to napisalam Tongue a po drugie tez myslam,ze to prawde,ale chcialam sie upewnic,bo kiedys czytalam biografie slasha,to same bzdety tam powypisywali np.ze uczy sie grac na gitzerze z jedna struna Laughing chyba,ze? Rolleyes
czytalam tez,ze kiedys,ze podobno izzy,czy matt z gunsow naslali swoja ochrone,zeby skopali kristowi tylek Tongue zalosne Evil or Very Mad i pozniej chyba kurt naslal swoja ochrona na axla,eh nie pamietam,ale zalosne...lubie nirvane i kurta,ale mnie to wkurza,ze wszyscy go wywyzszaja ...za to,ze sie zaspal na smierc? idol,idol,nie mam nic niego,ale on nie byl taki swiety,jak wam sie zdaje Evil or Very Mad Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

ja tam do Kurta nic nie mam Tongue lubie nawet Nirvane :] W ogóle w porządku. tyle, żeby nie te komercyjne elementy... Tongue
Co Cię nie to zabije, to Cie wzmocni...
Odpowiedz

Kurt Cobain... hmm nie przepadam za tym Panem Wink
Odpowiedz

nirvana ...
od tego sie zaczelo
dzis juz tak mocno nie kreci
ale dalej czasami lubie posluchac
nirvana byla poprostu cyzms niepowtarzalnym i w klimacie i w muzyce ... albo do kogos trafia albo nie
tak czasami jest
cale zycie na debecie
Odpowiedz

u mnie Nirvana też była jednym z pierwszych cięższych brzmień ;]. MAm płytki Nevermind i Intesticide. Czasami mnie najdzie, żeby sobie posłuchać Smile
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Emma napisał(a):nirvana ...
od tego sie zaczelo
dzis juz tak mocno nie kreci
ale dalej czasami lubie posluchac
nirvana byla poprostu cyzms niepowtarzalnym i w klimacie i w muzyce ... albo do kogos trafia albo nie
tak czasami jest

Tak samo było ze mną Smile Kiedyś Nirvana była nr 1 bo była początkiem "drogi" teraz z perspektywy kilku lat nie wielbię jej już tak bardzo , ale czasem lubię posłuchać , zwłaszcza płyty Nevermind .....jednej z moich ulubionych
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Ja kocham Nirvane miło jest sobie przy niej odpocząć Smile Fakt że w porównaniu do reszty którą słucham jest dość delikatna, ale i tak ją KOCHAM Laughing
Odpowiedz

JA TEEEEEEEEEEEEEEEEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Just because you're paranoid
doesn't mean they're not after you".

"Don't you give me any order
To people like me there is no order"
Odpowiedz

Chyba jakas oryginalna nie bede i powiem, ze od Nirvany sie wsystko zaczelo Big Grin Dosc czesto jeszcze slucham, ale raczej pojedynczych kawalkow, niz cale plyty...
A slyszeliscie te covery? Mnie rozwalil 'Smells like...' w wykonaniu Tori Amos...
http://www.nirvana.bleach.fan.pl/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości