velvetova napisał(a):Killy napisał(a):Hmmm...ostatnio czytalam,ze Kurt i Axl Rose nie nawidzili sie nawzajem,czyzby to bylo prawda?
:?
hock:
tak to jest prawda...nienawidzili sie...i nie tylko oni...cala Nirvana nienawidzila Gunsow a Gunsi Nirvane...nawet doszlo kiedys do kilku bujek poza scena...ale z reszta dluga historia...mozesz o tym przeczytac w ksiazce o Nirvanie "Pod ciezarem nieba"..ale nie jest napisana ta historia tam obiektywnie...w ksiazce jest napisane ze Kurt byl "swiety" tylko Axl byl pozerem itp i ciagle sie do niego rzucal...no ale wiadomo kazdy fan powie cos innego...wiem napewno ze to Kurt zaczal..ale z reszta to dluuuga historia....
Po pierwsze to ja to napisalam

a po drugie tez myslam,ze to prawde,ale chcialam sie upewnic,bo kiedys czytalam biografie slasha,to same bzdety tam powypisywali np.ze uczy sie grac na gitzerze z jedna struna

chyba,ze?
czytalam tez,ze kiedys,ze podobno izzy,czy matt z gunsow naslali swoja ochrone,zeby skopali kristowi tylek

zalosne

i pozniej chyba kurt naslal swoja ochrona na axla,eh nie pamietam,ale zalosne...lubie nirvane i kurta,ale mnie to wkurza,ze wszyscy go wywyzszaja ...za to,ze sie zaspal na smierc? idol,idol,nie mam nic niego,ale on nie byl taki swiety,jak wam sie zdaje
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.