- Liczba postów:
- 104
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
wyszło dopiero teraz pewnie dlatego że Courtney odpuściła reszcie zespołu, a oni cały ten materiał chcieli już wcześniej wydać. poza tym komercja by to była, gdyby zbierali kase na jakiś odgrzewanych pomysłach i kawałkach, a jeśli się nie myle to na tej składance jest ok 70 wcześniej niepublikowanych utworów. dla fanów nirvany jest to naprawde coś...
We shall live forever and cast out those less divine
Gods we will be - rulers of the sea - in our Grand Design
na czas nieokreślony log out...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
teraz to na kurcie,hendrixie,bobie,cliffowi i wszystkich tych innych nierzyjacych artystach,zarabiaja szmal...wydaja skladanki lub box-y dla fanow i zbieraczy...nie ma co teraz na wszystkim i na kazdym zarabiaja..i to jest wprost ...wprost zalewa krew i sciska watrobe...jak sie na to patrzy...pewnie Kurt sie w grobie przewraca jak patrzy na to co robia...to juz nie muzyka,a komercja,czysta komercja...ja rozumiem plyta,t-shirt jakis gadzet...ale nie komercyjne gowno...
dzieki,pa...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 149
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie prawda. To, że wydali składanke nie oznacza wcale, że jest ona komercyjna. I wcale nie żerują na zmarłych, bo składanka, mimo iż odświeżona dla fana będzie czymś świetnym.
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać
- Liczba postów:
- 96
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jak sama Nirvana była komercyjna to jaka ma być składanka?
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Witam na forum!
Z tym "komercyjny" to już niedługo nie będzie się dało wytrzymać. W każdym temacie przewija sie to słowo, jako jakiś totalny argument, obalajacy wszystko w proch...
Z checią kupię sobie albumik, bo jest wiele nieopublikowanych rzeczy, aczkolwiek lepiej by było, gdyby Curt jeszcze żył i tworzył, ale cóż...
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
nom czekam na odpowiedzi
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ostatnio zauważyłem wzmożone zainteresowanie Nirvaną... nie mam nic przeciwko ALE Z CZYM DO LUDZI !!!??? Czy wy tez zauważyliście jacy ludzie zaczynają słuchać Nirvany ? Kurt - niestety,ostatnio skomercjalizowany i rozpowszechniony wśród małolat co to są "strasznie złe i zbuntowane". Szkoda go, ze względu na niepotrzebną śmierć jak i te małolaty. Dla mnie Nirvana to muzyka ALE nie tylko... bardzo mądre teksty... czy któraś z tych małolat czytała je kiedyś /jeśli wogóle kapuje język

/, czy tylko usłyszała Smells'a i już poleciała po koszulkę z Nirvaną ? OTÓŻ TO, LANDRYNKOM MÓWIMY NIE

FUCK IT !
"GÓWNO. Dowcip jest o tobie,
więc
się zabij."
MAGAZYN "MOC RZYGU"
Bez adresu
Bez redaktora
Bez cen za reklamy
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
100% sie zgadzam... Ale miejmy nadzieje, ze przeminie moda na takie "szpanerstwo"... Wychodzi Britney z mody, to ludki chca byc "andergrandowe" i zamiast po hh (straszne gowno) siegaja po Nirvane, ale nic nie czaja z tekstow, a piosenek (poza 2-3, w tym smellsem) wcale nie lubia... Sluchaja, bo "musze byc na czasie"... zaczynam zalowac, ze wydaja tego boxa (a kupie jak uzbieram kasiorke bzw. dostane pod choinke...)
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Oczywiscie byli jest wielki,ale dla fanow

ja rozumiem texty piosenek np wlasnie Nirvany ,no a "polly" rzeczywiscie madry text "Polly chce krakersa" :? ,ale muzyka mi sie podoba.Kurt ma swietny glos.Nie mowie,ze szaleja za nim,i tak mowie,ale trzeba przyznac,ze glos mial.Nie lubie tez jak niektorzy mowia,ze od Nirvany wszystko sie zaczelo :? ,ze oni tyle zmienili w muzyce,orginalnie byli,muzyka ok,no,ale nie ma ludzi idealnych.
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
"..od Nirvany wszystko się zaczeło..." Ja bym powiedział i tak i nie. Tak - Nirvana wyznaczyła nowy kierunek, dodała punkrocowego gazu i popchnęła go do przodu, daj punkt zaczepienia młodym ludziom szukającym drogi, którą będą podążać. Nie - Nirvana na pewno nie zapoczątkowała muzyki, i nie jest jedynym zespołem, który istnieje na świecie... Każdy zawsze będzie miał inne zdanie o Nirvanie i z tym musimy się liczyć :? Pozdrawiam.
"GÓWNO. Dowcip jest o tobie,
więc
się zabij."
MAGAZYN "MOC RZYGU"
Bez adresu
Bez redaktora
Bez cen za reklamy