• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Ku Przestrodze"

no a więc jestem ciekawy kto sie wybiera na festiwal do tychów
Blind Guardian Rządzi

GG-3195797
Odpowiedz

Patrzac na pogode za oknem bedzie kiepsko :/
Mam nadzieje ze do soboty sie wypogodzi, albo 20zl pojdzie sie kochac Wink Niestety nie bawia mnie imprezy na wolnym powietrzu w deszczu,..

Jedna juz w tym roku przezylem,..
Odpowiedz

Acrid napisał(a):albo 20zl pojdzie sie kochac Wink

Jej, Acrid, jak ty ładnie to ująłeś Big Grin
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Acrid odkrywa w sobie dusze poetyBig Grin
Odpowiedz

Laughing

Pogoda robi sie urocza, mam nadzieje ze taka zostanie, przynajmniej na jutro. W niedziele i tak graja kiepskie zespoly Tongue

Trzeba sobie jakis Off kupic, nad jeziorem (+las) tak tna komary ze szok Tongue
Odpowiedz

Autan jest niezły na komary, ale OFF "RZONDZI" ;>
Dobrej zabawy, a jak już będziecie pić - to moje zdrowie prosze Big Grin

Cytat:Acrid odkrywa w sobie dusze poetyBig Grin

Hehehhe, dobre, dobre Tongue
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nop, autan najlepszy, tylko troche smierdzi.
A w Acridzie to sie potezne drugie dno kryje Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ja tam ani Autana ani Offa nigdy nie uzywałem, jak mnie ugryzie to już staram sie nie drapać, ale to i tak jest bardzo rzadko, ale do tych raczej na festiwal "Ryśka" nie zawitamBig Grin - nie moja muzyka.
Odpowiedz

Kurde, to pełny respekt !

Jak mnie użre komar to się zaczynam drapać i drapać, bo nie moge wytrzymać. I z jednego bąbla robi się strup... Big Grin
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

A pierwszy dzien minol naprawde pozytywnie,.. 8)
Odpowiedz

Ja byłem i było wspaniale Big Grin Browar Tyski mmm....
† HEAVY METAL RULESSS †
Odpowiedz

byłam już 3 razy i za każdym razem jest ciekawiej
Odpowiedz

I jak wrażenia?? Ja byłam drugi raz na KU PRZESTRODZE i ujmę to tak: jest coraz lepiej!
Przyznam, że byłam trochę zrozpaczona, bo miałam jechać na WOODSTOCK, ale w końcu mi nie pozwolili. No ale potem okazało się, że to nawet lepiej. Blisko domku, nie boisz się, że dostaniesz wpierdol bo ktoś se popił, kameralna atmosferka Smile Taki WOODSTOCK w wersji dużo mniejszej Big Grin
A muzyka zajebiiista!! Najbardziej pododbały mi się: TSA oczywiście i taki zespół mniej znany, shit no nie pamiętam nazwy, z takim niskim blondaskiem wokalistom, który miał bardzo fajny kontakt z publiką; grali w pierwzsym dniu i pamiętam, że zagrali jeden kawer INCUBUSA. Wie ktoś może jak oni się nazywają??
Te zespoły grały najlepiej, ale był jeszcze jeden zespół, którego nie wliczyłam do konkursu. CREE. Podczas ich występu całkowicie odpłynełam. Sebatian, w przeciwieństwie do wokalisty DŻEMU znalazł własny styl śpiewania. Nie mam nic do nowego DŻEMU, ale mnie po prostu takie powtórki z rozrywki nie rajcują.
Pięknie, po prostu pięknie. Podczas tych kilkudziesięciu minut przypomniałam sobie czym jest szczęście(wiem, że to może dziwnie zabrzmieć, ale ja najbardziej szczęśliwa jestem właśnie na konertach). Dzięki.

Jeżeli w przyszłym roku będę mogłą wybrać między KU PRZESTRODZE i WOODTSOCKIEM, na 97% wybiorę KU PRZESTRODZE.
A, jeszcze jedno, gorąco pozdrawiam caaały środek i do zobaczenia za rok(nie umiem się tego doczekać od poniedziałku Big Grin ) Smile
Odpowiedz

nie wliczyłas? to logiczne, przeciez cree nie bierze udziału w konkursie
Odpowiedz