• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ktokolwiek widział, ktokolwiek wie] (ciuch :P)

Zapewne większość z Was widziała film "Equilibrium"...
Od mniej więcej pół roku (może troszkę dłużej Tongue) poszukuję takiego garniturku jaki nosili klerycy w tym filmie (taki w trochę chińskim stylu, chyba wzorowany na strojach do kung-fu, nie wiem - nie znam się Tongue)
Nie wie ktoś, gdzie można znaleźć takie coś w Polsce?Smile [niekoniecznie taki sam, po prostu coś w tym stylu]
(Albo chociaż może polecić dobrego krawca, który by coś takiego uszył za jakąś nieastronomiczną kwotę?Smile w okolicach Warszawy najlepiej...)
Bo sprowadzanie ciucha ze Stanów jakoś niezbyt mi się uśmiecha... Rolleyes
🔍obrazek
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

Jak byłam z kolegą kupować garnitur, to taki właśnie zakupiliśmy w sklepie z modą męską, oczywiście z garniturami ;]
To się nazywa garnitur ze stójką. są do niego także specjalne koszule też ze stójką. Big Grin
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Tez chcialem napisac Wink Hehe, u mnie na maturach w budowlance sporo osob miala ten design, nie powiem, ladnie to wyglada, zapewne lepiej niz zwykly garnitur Wink Ciekawe jak to bedzie za iles tam lat Big Grin
Cena tez jest zapewne fajna Wink Jak wszystkie garnitury od Armaniego Big Grin ^^
Odpowiedz

Moocker ja nie widzialem tego filmu? Mozesz w przyplizeniu opisac jak to wyglada (ten garnitur) albo mozesz masz fotke albo cos takiego? Bo ja wlasnie poszukuje jakiegos garnituru i musi in byc wyjebisty i odruzniajacy sie od innych, jednym slowem bardzo orginalny (najlepiej jak on byl by jakis mroczny, ale watpie ze jest cos takiego)

ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Cena tez jest zapewne fajna ;) Jak wszystkie garnitury od Armaniego :D ^^

Można zamiast Armaniego =P wybrać Wólczankę lub Sunset Suits. Również bardzo dobra jakość za przystępniejszą cenę. U mnie takie garnitury kosztują tylko parę groszy drożej. =]
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Demon napisał(a):Moocker ja nie widzialem tego filmu? Mozesz w przyplizeniu opisac jak to wyglada (ten garnitur) albo mozesz masz fotke albo cos takiego? Bo ja wlasnie poszukuje jakiegos garnituru i musi in byc wyjebisty i odruzniajacy sie od innych, jednym slowem bardzo orginalny (najlepiej jak on byl by jakis mroczny, ale watpie ze jest cos takiego)

ave
zdjęcie:
🔍http://film.onet.pl/F,7822,1,9,galeria.html
a tu jeszcze z pasującym płaszczykiem Tongue
🔍http://film.onet.pl/F,7822,1,25,galeria.html
Odpowiedz

Jak to ma być wyjebisty i mroczny garnitur to albo ja jestem jakaś inna albo wy zwyczajni! Ten garnitur przeszedł już do historii, tak jak wy!
Odpowiedz

czacha napisał(a):Jak to ma być wyjebisty i mroczny garnitur to albo ja jestem jakaś inna albo wy zwyczajni! Ten garnitur przeszedł już do historii, tak jak wy!
Ważne, że dobrze wygląda. Smile
Odpowiedz

Są lepsze, lepiej wyglądające..
Odpowiedz

czacha napisał(a):Są lepsze, lepiej wyglądające..
Byłbym wdzięczny za jakieś przykłady Smile
Odpowiedz

No wlasnie Czacha jak cos masz lepszgo to odrazu zarzucaj fotkami.

ave Angry
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
Odpowiedz

ten który teraz robię będzie lepszy.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):ten który teraz robię będzie lepszy.
Wrzuć zdjęcie jak skończysz Smile
Odpowiedz

pewnie. ale jeszcze mi dość dużo roboty zostało.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Siema
moglibyscie dac jakies dobre foty zebym mogl pokazac krawcowi co ma mi uszyc?
dzieki Rolleyes
Odpowiedz