[ktokolwiek widział, ktokolwiek wie] (ciuch :P) -
moocker - 06-04-2004
Zapewne większość z Was widziała film "Equilibrium"...
Od mniej więcej pół roku (może troszkę dłużej

) poszukuję takiego garniturku jaki nosili klerycy w tym filmie (taki w trochę chińskim stylu, chyba wzorowany na strojach do kung-fu, nie wiem - nie znam się

)
Nie wie ktoś, gdzie można znaleźć takie coś w Polsce?

[niekoniecznie taki sam, po prostu coś w tym stylu]
(Albo chociaż może polecić dobrego krawca, który by coś takiego uszył za jakąś nieastronomiczną kwotę?

w okolicach Warszawy najlepiej...)
Bo sprowadzanie ciucha ze Stanów jakoś niezbyt mi się uśmiecha...
obrazek
-
Prisca - 06-05-2004
Jak byłam z kolegą kupować garnitur, to taki właśnie zakupiliśmy w sklepie z modą męską, oczywiście z garniturami ;]
To się nazywa garnitur ze stójką. są do niego także specjalne koszule też ze stójką.
-
Acrid - 06-05-2004
Tez chcialem napisac

Hehe, u mnie na maturach w budowlance sporo osob miala ten design, nie powiem, ladnie to wyglada, zapewne lepiej niz zwykly garnitur

Ciekawe jak to bedzie za iles tam lat

Cena tez jest zapewne fajna

Jak wszystkie garnitury od Armaniego

^^
Jaki garnitur? -
Demon - 09-16-2004
Moocker ja nie widzialem tego filmu? Mozesz w przyplizeniu opisac jak to wyglada (ten garnitur) albo mozesz masz fotke albo cos takiego? Bo ja wlasnie poszukuje jakiegos garnituru i musi in byc wyjebisty i odruzniajacy sie od innych, jednym slowem bardzo orginalny (najlepiej jak on byl by jakis mroczny, ale watpie ze jest cos takiego)
ave
-
Skippy - 09-16-2004
Acrid napisał(a):Cena tez jest zapewne fajna ;) Jak wszystkie garnitury od Armaniego :D ^^
Można zamiast Armaniego =P wybrać Wólczankę lub Sunset Suits. Również bardzo dobra jakość za przystępniejszą cenę. U mnie takie garnitury kosztują tylko parę groszy drożej. =]
Re: Jaki garnitur? -
moocker - 09-20-2004
Demon napisał(a):Moocker ja nie widzialem tego filmu? Mozesz w przyplizeniu opisac jak to wyglada (ten garnitur) albo mozesz masz fotke albo cos takiego? Bo ja wlasnie poszukuje jakiegos garnituru i musi in byc wyjebisty i odruzniajacy sie od innych, jednym slowem bardzo orginalny (najlepiej jak on byl by jakis mroczny, ale watpie ze jest cos takiego)
ave
zdjęcie:
http://film.onet.pl/F,7822,1,9,galeria.html
a tu jeszcze z pasującym płaszczykiem
http://film.onet.pl/F,7822,1,25,galeria.html
-
czacha - 12-11-2004
Jak to ma być wyjebisty i mroczny garnitur to albo ja jestem jakaś inna albo wy zwyczajni! Ten garnitur przeszedł już do historii, tak jak wy!
-
moocker - 12-11-2004
czacha napisał(a):Jak to ma być wyjebisty i mroczny garnitur to albo ja jestem jakaś inna albo wy zwyczajni! Ten garnitur przeszedł już do historii, tak jak wy!
Ważne, że dobrze wygląda.
-
czacha - 12-12-2004
Są lepsze, lepiej wyglądające..
-
moocker - 12-12-2004
czacha napisał(a):Są lepsze, lepiej wyglądające..
Byłbym wdzięczny za jakieś przykłady
-
Demon - 12-12-2004
No wlasnie Czacha jak cos masz lepszgo to odrazu zarzucaj fotkami.
ave
-
Aeroth - 12-14-2004
ten który teraz robię będzie lepszy.
-
moocker - 12-14-2004
Aeroth napisał(a):ten który teraz robię będzie lepszy.
Wrzuć zdjęcie jak skończysz
-
Aeroth - 12-14-2004
pewnie. ale jeszcze mi dość dużo roboty zostało.
-
Killer - 09-15-2005
Siema
moglibyscie dac jakies dobre foty zebym mogl pokazac krawcowi co ma mi uszyc?
dzieki