• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Książki...

Dance Of Death napisał(a):a ja nie czytam żadnych ksiązek..

ponad polowa polakow nie czyta ksiazek, tak ze nie jestes sam - niestety...
Odpowiedz

tylko pytanie dlaczego ?!? mi sie wydaje ze z jednym powaznych powodów moze byc to ze nie ma czasu na książki - dosc duzo sie czyta ksiązek szkolnych. Ja osobiscie mam mnóstwo czasu, ale jak juz wspominałem nie kreci mnie ta zabawa... wole sobie pospać, popisac cos na forum itd Smile
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Każdą mendę nie korzystającą z umiejętności czytania osobiście bym rozstrzelał. Dla mend tym się szczycących nie był bym już tak humanitarny.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

a kto powiedział ze ja nie korzystam z umiejetnosci czytania ?!? wiesz poza ksiązkami jest duzo innych madrych rzeczy do czytania... poezja to nie wszystko !
Odpowiedz

Jaka poezja, jak w tym temacie się o prozie głównie wypowiada...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):a kto powiedział ze ja nie korzystam z umiejetnosci czytania ?!? wiesz poza ksiązkami jest duzo innych madrych rzeczy do czytania... poezja to nie wszystko !
Zwłaszcza że książki to poezja...

Ale cóż, na codzień pewnie czytasz świerszczyki.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):tylko pytanie dlaczego ?!? mi sie wydaje ze z jednym powaznych powodów moze byc to ze nie ma czasu na książki - dosc duzo sie czyta ksiązek szkolnych. Ja osobiscie mam mnóstwo czasu, ale jak juz wspominałem nie kreci mnie ta zabawa... wole sobie pospać, popisac cos na forum itd Smile

mniej siedz na kompie to bedziesz mial czas na ksiazki
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):tylko pytanie dlaczego ?!? mi sie wydaje ze z jednym powaznych powodów moze byc to ze nie ma czasu na książki - dosc duzo sie czyta ksiązek szkolnych. Ja osobiscie mam mnóstwo czasu, ale jak juz wspominałem nie kreci mnie ta zabawa... wole sobie pospać, popisac cos na forum itd Smile

mniej siedz na kompie to bedziesz mial czas na ksiazki

ekhm... przecztaj jeszcze raz cytowany przes siebie post... a pozniej skonfrotnuj go ze swoim i znajdzi jakikolwiek sens... Confusedhock:
Odpowiedz

czytanie wymaga odrobiny wysilku ale jak widac preferujesz prostsze rozrywki.co zrobisz jak ci net odlacza ? Wink
Cytat:Dance Of Death napisał:
a kto powiedział ze ja nie korzystam z umiejetnosci czytania ?!? wiesz poza ksiązkami jest duzo innych madrych rzeczy do czytania... poezja to nie wszystko !

oj tak na pewno to forum Tongue
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Człowiek, a przynajmniej ja z czytaniem spotykam sie codziennie i naprawde nie sprawia mi to trudności. Poza tym trudności ze zrozumieniem czytanego textu to Ty masz... bo skoro ja kilka postów wyzej pisze ze mam mnóstwo czasu na czytanie ksiązek, a Ty mnie radzisz zebym odszedł od kompa, by zdobyc czas na czytanie ksiązek to chyba cos tu jest nie tak. A poza netem mam wiele innych ciekawszych czynności niz czytanie pierdól o zabkach.

oj na forum napewno nie znjade mądrych rzeczy do czytania... Tongue
Odpowiedz

niby masz na to mnostwo czasu ale:
Cytat:Dance Of Death

a ja nie czytam żadnych ksiązek.. czy to źle ? nie dośc ze mi sie nie chce, to jeszcze nie lubie... niby to takie piękne i mądre, ale co ja mam na to poradzić

w kazdym razie twoja sprawa co robisz Smile
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

^dokładnie Smile Boje sie tylko jednego KAT'a związanego z takim postepowaniem: a mianowicie matura Big Grin mam nadzieje, ze mi to wyjdzie na dobre Wink
Odpowiedz

a z czego piszesz?
swoja droga na polski na pewno cos trzeba poczytac przynajnmiej opracowania
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

na szczęście jest to nowa maturka dlatego tez moje przygotowanie na polski bedzie sie ograniczało do przygotowania sciąg o biografiach poetów, bo w jakies tam czesci lektury beda zawarte w tekscie Wink a biografia czyli wątek historyczny to dodatkowe 4 pkt Smile, a z wypracowan mistrzem nie jestem, wiec one napewno sie przydadzą Smile

a poza dodatkowy obowiązkowy to albo matma albo WOS. szczerze mówiąc jeszcze nie wiem... ale napewno te dwa, a obowiązkowy obcy to idzie tez albo niemiecki albo angielski. czyli generalnie planuje zdac te 4 przedmioty Wink
Odpowiedz

blad. najwiecej punktow dostaje sie za wnioski z calosci lektury, charakterystyke bohatera itp. do czego bardziej sie przydaje znajomosc calej sciazki. deklaracje sie sklada do lutego to szybciutko skladaj bo malo czasu jest. pisalam w zeszlym roku mature to wiem Big Grin
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz