• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konkwista 88

Goldie napisał(a):a ideologie mnie nie obchodzą Big Grin
Zastanawiające... Musisz byc dosc osobliwa istota Wink
Odpowiedz

Niklot napisał(a):Czy ja gdzieś użyłam czasownika w formie męskiej? Wink Więc nie brat, tylko siostra.

No to Slava biala siostro. Nalezysz do Niklota czy tylko masz taka ksywe?
Odpowiedz

Jakżebym mógł nieznać Konkwisty.
Odpowiedz

Czarny a długi konkwiście w dupę.
Lubię obcokrajowców i żydowską muzykę.

Kamael: kurwa, przegięliście, myślałem, że z wami można tutaj się obchodzić normalnie, ale widzę, że jednak nie ma wyjścia i trzeba wrócić do polityki ostrzeżeń i banów - sami tego chcieliście, proszę później nie płakać i się nie oburzać. mam już użerania się z tym wszystkim serdecznie dość ;/. panujcie nad sobą, w dupie mam jakieś osobiste animozje między Wami. nie życzę tu sobie teraz kolejnej wypowiedzi odnoszącej się do całego offtopa, który poleciał. albo dyskutujecie tutaj stricte o muzyce kapeli, albo temat w ogóle zamknę.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

polskie a jakie ładne Laughing
fajnie grają,fajne "podniosłe"teksty..
szkoda,ze zakazane,ale zakazane smakuje lepiej Big Grin
moje życie całe w pajęczynie
Odpowiedz

hahahahaha
tak,jedziecie z tym tematem Big Grin
Odpowiedz

o w mordę.. strasznie to ciekawe. Ideologia iście zastanawiająca.. gdzie, w którym kamieniołomie jest jeszcze miejscówka dla takich, co taką ideologię głoszą...
bla bla bla mr Freeman
Odpowiedz

pierdole takie kapele
Odpowiedz

jebać i się nie bać
Odpowiedz

a ja K88 toffam za te popierdolone teksty :] Ta muza niczym nie rózni się od pankowych trzech akordów, a teksty swoją rozpierdalającą dziecinadą po prostu zginaja mnie wpół.
"My Kibice" przy kazdym ognisku pojawi sie na mych ustach, za ten rozbrajający, szczery do bulu tekst, a i "Biały Honor, Biała Duma" zasługuja na zapianie przynajmniej pierwszej zwrotki Big Grin Ogółem konkwista jest zajebisty, ale te 2 kawałki na zawsze pozostanaw mym sercu Laughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!
"Gdy naród umiera ty palisz trawę i mówisz o miłości ,
do walki nie trzeba nikogo zmuszać , lecz kiedy wygramy staniesz pierwszy pod murem"
Ale i tak honor jest lepszy
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

Paździoch napisał(a):Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!
"Gdy naród umiera ty palisz trawę i mówisz o miłości ,
do walki nie trzeba nikogo zmuszać , lecz kiedy wygramy staniesz pierwszy pod murem"
Ale i tak honor jest lepszy

No to wykurwiaj pod mur. Jedno ścierwo czy honor czy k88
Odpowiedz

nie no, K88 do Honoru się nie umuwa, Honor jest tró, a K88 to starzy zbuntowani gówniarze Wink
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

z wroclawia... Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Paździoch napisał(a):Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!
A Narodowi Socjaliści to brunatna lewica,wiec jeden pies. Jesteś zjebany.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości